Descriere și istoric ACD Fracția 2

Antiseptic – stimulator Dorogov.

În 1943 in laboratoarele câtorva instituții de știință din URSS s-a primit un ordin secret din partea statului pentru fabricarea unui preparat medical de ultimă generație. Acest preparat ar fi trebuit să protejeze organismul uman și cel al animalelor contra radiației, să ajute la creșterea imunității și pe lângă toate astea să nu fie scump și accesibil pentru producția în masă.

Numeroase grupuri de cercetare nu au reușit să se descurce cu această cerință. Doar VIEV (Institutul de Medicină Veterinară Experimentală) în 1947 a reușit să prezinte medicamentul fabricat, care corespundea tuturor cerințelor înaintate. Laboratorul condus de un experimentator talentat, doctor în știință A.V. Dorogov, a utilizat în practica sa o metodă netradițională. Ca materie primă au fost folosite broaște iar metoda de prelucrare a fost sublimarea țesăturilor cu condensarea lichidului. Astfel, lichidul preparat avea un efect antiseptic, care ajuta la vindecarea rănilor cu proprietăți de stimulare. Medicamentul se numește SDA, adică antiseptic-stimulent Dorogov. Dacă inițial ca materii prime erau folosite broaște, mai târziu, Dorogov a început a folosi făina obținută din carne și oase. Asupra proprietăților preparatului obținut nu a influențat, deoarece temperatura înaltă în timpul sublimării, ,,șterge’’ informația cu privire la tipul organismului care a fost selectat ca materie primă. Prima fracție obținută, de fapt, a fost apă și nu a avut o valoare biologică. Următoarele fracții, a doua și a treia, s-au adeverit a fi solubile în apă, spirt și grăsimile substanțelor cu proprietăți unice. Anume ASD fracția 2 și ASD fracția 3 au fost destinate pentru a influența organismul uman și cel al animalelor. ASD fracția 3 se folosește doar pentru uz extern. Experimentele au demonstrat, că acest preparat distruge foarte eficient toate tipurile existente de ciupercă, paraziți ai pielii, dezinfectează răni. Pe lângă toate astea, ASD 3, oficial fiind folosit doar în medicina veterinară, a demonstrat rezultate uimitoare în tratamentul diverselor patologii ale pielii, cum ar fi: acnee, eczeme, dermatite, dermatita atopică, ulcere trofice. Mai mult decât atât, ASD-3 a oferit un ajutor eficient chiar și împotriva psoriazisului, care până la acel moment nu se supunea tratamentului medicamentos. Experimentele umane se desfășurau doar asupra voluntarilor.

ASD fracția 2 se dilua cu soluție pe bază de apă și a fost folosit ca un medicament atât intern cât și extern. Experimentele desfășurate pe animale au întrecut orice așteptări, tratamentul diverselor boli s-a încununat cu succes și nu s-au produs complicații. Mult mai reușite rezultate au fost obținute la utilizarea ASD 2 în combinație cu alte preparate medicinale. Au fost efectuate numeroase cercetări cu ASD 2 pentru tratamentul unui șir mare de patologii ale organelor și sistemului de organe. ASD-2 s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru tratarea astmului bronșic, împotriva căruia, în acele vremuri, medicina nu găsise încă mijloace eficiente. Datorită voluntarilor, ASD 2 a putut fi folosit și pentru tratarea oamenilor. Ca urmare a impactului preparatului asupra organismului, se îmbunătățea considerabil starea sistemului endocrin, imunitar, nervos și alte sisteme. Se tratau chiar și varicele, iar utilizarea de lungă durată a preparatului ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii și a țesuturilor, dădea efectul de întinerire a organismului.

În domeniul ginecologiei, ASD 2 s-a dovedit a fi cel mai eficient, vindecând cu succes clamidia, trihomoniaza, fibroamele, cancerul de sân și de uter. După numeroasele experimente, preparatul a început sa fie folosit în spitale și clinici, unde se tratau liderii partidelor și guvernului. Foarte repede preparatul a devenit popular și printre mase mari de oameni, la început în Moscova și mai târziu în alte orașe. A.V.Dorogov primea mii de scrisori cu cuvinte de mulțumire de la cei care s-au însănătoșit, cei pe care medicina oficial i-a declarat deznădăjduiți. Având în vedere această situație, era necesar ca ASD 2 să fie declarat oficial ca medicament, destinat pentru vindecarea oamenilor. ASD 2 în acele timpuri s-a impus ca un medicament eficient pentru tratamentul afecțiunilor gastrointestinale, pulmonare, de piele, cancer, ginecologic și bolile cardiovasculare. Numai că lucrătorii medicali, care ocupau posturi înalte în Ministerul sănătății (doctori în știință, academicieni) au reacționat într-un mod destul de agresiv asupra faptului că un așa preparat multifuncțional a fost inventat de medicii veterinari și nu de doctori.

Asupra lui Dorogov au început să se efectueze anumite presiuni, la început prin sugerări ușoare, mai apoi însă cu sugerări agresive, să schimbe denumirea preparatului, ștergând litera ,,D’’, incluzând totodată un număr de co-autori ai medicinei. Oamenii de știință nu doreau doar să obțină drepturile de autor asupra preparatului, dar și să cunoască secretele fabricării preparatului. Dorogov a refuzat, și pentru asta a avut de suportat consecințele: procuratura din regiunea Uhtomsk a deschis un dosar penal, învinuindu-l pe Dorogov de uz commercial ASD. S-au efectuat cercetări, în urma cărora s-a încercat să se găsească victimele care ar fi suferit din cauza preparatului. Numai că aceste eforturi au fost zadarnice, nu s-au găsit victime. Pe lângă toate astea, s-a adeverit, că Dorogov pe banii săi personali a creat două fabrici pentru producerea medicamentului, Institutul de uz veterinar și cel casnic. Datorită celui din urmă, fabricarea și crearea de ASD a avut loc în cel mai scurt timp. Cercetările au demonstrat, că Dorogov oferea preparatul și consulta oamenii în legătură cu întrebuințarea preparatului absolut gratis. În cele din urmă, cazul a fost închis. Dorogov și-a continuat cercetările și a descoperit încă un domeniu pentru ASD fracțiune 2, aplicarea pe om. Situațiile foarte stresante, dereglări ale sistemului endocrin pentru mulți bărbați duc la îmbolnăvirea prostatei.

În cazul folosirii unuia dintre componentele tratamentului se folosește ASD 2, vindecarea are loc repede și eficient. Cu atât mai mult, preparatul întrebuințat în scopuri profilactice, ajuta la îmbunătățirea metabolismului, curățirea organismului de toxine, crește vitalitatea. Din partea liderilor de partid au fost date instrucțiuni pentru ca acest preparat să fie experimentat pe deținuții din închisori. ASD 2 în primul rând a fost folosit pentru tratarea și profilaxia tuberculozei, foarte des răspândită în închisori. Ca urmare, s-a reușit de câteva ori să se diminueze rata mortalității.

Întrebuințarea ASD a dus la aceea că, multe din medicamente au ajuns să fie nefolosite. În același timp, ASD cu mare succes a fost folosit și de medicii militari, vindecând mulți oameni, inclusiv personalități sus-puse, de la boli grave. În 1952 comitetul farmacologic al Ministerului Sănătății din URSS, a inclus ASD în lista de medicamente și a permis utilizarea preparatului. Ca urmare, ASD a obținut în Moscova o popularitate considerabilă, pentru un flacon cu fracție lichidă, oamenii stăteau zile întregi în cozi imense. În același timp, oamenii de știință continuau să cerceteze ASD, în special caracteristicile fizico-chimice și proprietățile sale, activitatea sa biologică, eficiența farmacologică. Avea loc dezvoltarea tehnologiei fabricării preparatului.

Bibliografia savantului Dorogov.

S-a născut în 1909 într-o familie de creștini, în provincia Hmelinka, Saratov. Încă din copilărie, viitorul om de știință poseda capacități extraordinare în domeniul muzicii. Alexei avea un auz foarte dezvoltat, cânta frumos, a învățat să cânte la acordeon, chitara, flaut. Însă în viață, Dorogov și-a ales meseria în alt domeniu. Mama sa a fost moașă, se ocupa cu vindecarea oamenilor pe cale netradițională, lecuia cu descântări. Posibil, asta a influențat asupra alegerii lui Dorogov pentru viitoarea profesie. Alexei Vlasovici a finisat cu succes institutul veterinar, a obținut aspirantura. Mai târziu, el a fost invitat la lucru în Institutul de Medicină Veterinară Experimentală. În momentul creării ASD, Dorogov deja poseda un bagaj profund de cunoștințe: 26 de lucrări științifice serioase, 5 invenții personale. Crearea unui preparat care ar fi protejat foarte eficient organismul uman și cel al animalelor împotriva diverselor arme de distrugere în masă, a devenit obiectivul de bază pentru cercetător. Și scopul său a avut succes! Numai că persoanele politice îi puneau bariere, împiedicând răspândirea acestui preparat. Talentatul cercetător a irosit multă forță și nervi în lupta cu forțele politice de atunci. În 1954, Dorogov, în urma unui infarct, a fost demisionat din institutul veterinar. În pofida tuturor încercărilor sale, cercetătorul nu a fost restabilit la serviciu. Nu s-a luat în considerație nici faptul că inventatorul preparatului ASD a avut numeroase premii pentru creația sa. În aproximativ un an după concedierea lui Dorogov, a fost desființat și laboratorul său. Cercetătorul a decedat in 1957, neatingând vârsta de 50 de ani…

Știință modernă sau alchimie?

Există un punct de vedere conform căruia în procesul creării ASD-ului, Dorogov a aplicat metodele alchimiștilor medievali. Posibil ca, tocmai din această cauză, foarte des ASD este numit ,,elixir’’. Fiica cercetătorului, Olga Alexeevna, candidat în medicină, medic homeopat și imunolog, are punctul său de vedere în această privință. El constă în aceea că nu sunt dovezi clare, motive pentru a-l învinui pe cercetător de metode pseudoștiințifice.

De ce ASD nu a fost recunoscut oficial?

Până în prezent, nu există un răspuns clar la această întrebare. După ani întregi, de la momentul creării medicamentului, acest preparat a salvat mii de vieți omenești și a păstrat sănătatea multor oameni. Numai că deja mai mult de 60 de ani, ASD, oficial este utilizat doar în medicina veterinară și dermatologie. Procurarea medicamentului este posibilă doar din farmaciile veterinare. Nomenclatura de partid și alți oameni de stat nu au fost interesați de schimbările revoluționare în domeniul medicinei. De aceea preparatul a fost ascuns, și după moartea lui Dorogov, cercetările în acest domeniu au fost oprite. ASD a fost uitat. Grupuri întregi de entuziaști , neoficial, folosesc ASD în tratament, cu mare succes. ASD 2, poate ajuta numeroși oameni, proprietățile terapeutice ale medicamentului au un potențial imens și necesită investigații detaliate. Ce este ASD? ASD-un produs obținut în urma descompunerii termice a materialelor organice având o origine animală. Preparatul se obține prin distilarea uscată la temperaturi ridicate. Materia primă este alcătuită din faina oaselor și a cărnii. În procesul de sublimare a materiei organice se produce separarea elementelor până la cele mai mici componente moleculare. Preparatul nu în zadar are un nume dublu: antiseptic și stimulator. În titlu se află esența impactului medicamentului asupra organismului. ASD nu este respins de celula vie, deoarece corespunde structurii ei, traversează bariera placentară și prin țesături, nu provoacă reacții adverse, restabilește echilibrul hormonal, normalizează sistemul nervos periferic, crește rezistența organismului la diferite influențe dăunătoare. ASD nu se opune nici unui tip de microbi, duce la creșterea forțelor de apărare a organismului care se descurcă cu orice fel de microb. Proprietățile imuno-modulatorii ale ASD se datorează faptului că medicamentul poate fi ușor integrat în procesele metabolice ale organismului uman, restabilește funcționarea normală a celulelor, asigură funcționarea optimă a tuturor sistemelor de viață. Medicamentul are o gamă largă de acțiune, ceea ce permite folosirea lui ca antiseptic-stimulator împotriva bolilor de diferite etiologii: astm, tumori dependente de hormoni, infertilitate, eczeme, psoriazis, s.a. Preparatul este accesibil la preț și inofensiv pentru organism, nu provoacă dependență. Unicul dezavantaj al ASD-ului este faptul că posedă un miros specific. Din păcate, acest miros nu poate fi înlăturat, toate încercările s-au soldat cu eșec. Însă când este vorba de viață și sănătate, la așa mărunțișuri, ca mirosul neplăcut, se poate trece cu vederea. De obicei, în timpul utilizării ASD-ului, oamenii se țin de nas.

ASD fracția 2

Preparatul cuprinde: acid carboxilic, și hidrocarburi alifatice ciclice, derivați amidă, compuși cu grupări sulfhidric activi, apă.

Aspect: lichid de culoare galbenă până la roșu închis (de obicei de culoare galben deschis, cu nuanță maronie).

Proprietăți: solubilitate mare în apă, un miros ascuțit. Produsul este conceput pentru utilizarea în aer liber și în interior.

ASD fracția 3

Preparatul cuprinde: acizi carboxilici alifatici și hidrocarburile ciclice dialkilproizvodnye alchilbenzeni pirol și fenoli substituiți, amine alifatice și amide, compuși cu grupări sulfhidril activi, apă.

Aspect: lichid uleios gros (culoare de la maro închis spre negru).

Proprietăți: solubilitate ridicată în alcool, grăsimi de animale și vegetale, insolubilitate în apă, miros ascuțit. Medicamentul este destinat numai pentru uz extern.

Preparatul ASD-3, în conformitate cu GOST 12.1.007-76 se referă la clasa 3 de substanțe periculoase (substanțelor moderat periculoase), și este utilizat numai în exterior. În dozele recomandate nu irită, este antiseptic, promovează regenerarea țesuturilor deteriorate, stimulează sistemul reticuloendotelial.

    Not Tags

Leave a Reply