Despre Cancer – Cum să evitați…

Alocați 5 minute pentru a citi următoarele informații și trimiteți-le mai departe celor apropiați.

DUPĂ CE ANI LA RAND A SPUS PACIENȚILOR CĂ, CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A ÎNCERCA (CUVÂNTUL CHEIE E A ÎNCERCA!) SE ELIMINE CANCERUL, JOHN HOPKINS (Medic la o Celebră Universitate americancă) S-A HOTĂRÂT PREZINTE ȘI CALEA ALTERNATIVĂ DE TRATAMENT A MALADIEI.

1. Cu toții avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar, însă, la testele standard dacă nu sunt în număr de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor nu mai există celule canceroase în corpul lor după tratamentele efectuate, înseamnă doar testele sunt incapabile le măsoare deoarece nu mai sunt în număr detectabil.

2. Celulele canceroase apar în corp de 6 până la 10 ori în timpul vieții unui om.

3. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse și astfel este împiedicată multiplicarea lor și formarea de tumori.

4. Când este diagnosticat cancerul, înseamnă persoana respectivă are deficiențe nutriționale multiple. Aceste deficiențe pot apară din cauze genetice, a noxelor din mediul înconjurător, a alimentației și stilului de viață greșit.

5. Pentru a preîntâmpină deficitele nutriționale multiple, este necesară schimbarea dietei și administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întărirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune “otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creștere, dar astfel sunt distruse și celulele sănătoase cu creștere rapidă din măduva spinării, tractul gastro – intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plămânii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, în același timp arde, cicatrizează și distruge celule, țesuturi și organe sănătoase

8. Chimioterapia și radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor. Folosirea îndelungată a acestor tratamente nu va duce, însă, la distrugerea definitivă a lor.

9. Când în corp se acumulează prea multe “deșeuri” toxice rezultate în urma chimio și radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infecții banale și a complicațiilor lor.

10. Chimioterapia și terapia cu radiații pot favoriza mutații genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, și greu de distrus. Intervențiile chirurgicale pot determina diseminarea (împrăștierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

11. O metoda foarte bună de luptă împotrivă celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

Celule canceroase se dezvoltă cu :

a. ZAHĂR

Eliminând din alimentație zaharul, se elimină astfel una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc) au ca bază aspartamul ( E 951), o substanță chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zahărului ar fi mierea de albine și melasa, dar în cantități moderate. Sarea de bucătărie conține adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa ar fi sarea de mare sau sarea grunjoasă pe care o măcinați personal.

b. LAPTELE ȘI PRODUSELE LACTATE

Laptele favorizează producția de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro – intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus. Renunțând la lapte și produsele derivate și consumând lapte de soia neîndulcit, celulele canceroase “mor” de foame.

c. PH ACID

Celulele canceroase “înflorescîn mediu acid. O alimentație preponderent carnivoră induce un pH acid în corp, și ar fi mai bine se consume pește și pasăre în cantități mici, decât carne de vită sau porc. Carnea mai poate conține substanțe administrate animalelor : antibiotice, hormoni de creștere și paraziți, ce dăunează în special persoanelor cu cancer.

d. O dietă bazată 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub formă de suc, grâu integral, semințe, nuci și fructe schimbă pH-ul corpului în alcalin. 20 % din alimentație poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive, ușor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare care hrănesc și favorizează creșterea de celule sănătoase. Este bine se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius.

e. Evitați cafeaua, ceaiul și ciocolata ce pot conține cantități mari de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, având și proprietăți anti – cancerigene. Cea mai bună băutură este APApurificată sau filtrată pentru a fi astfel eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilată este acidă, deci evitați-o !

12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat și necesită o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata rămâne în interiorul intestinului, intra în putrefacție și se crește astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.

13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renunțarea la carne sau reducerea ei în alimentație duce la eliberarea de cantități din ce în ce mai mari de enzime ; acestea atacă proteinele din peretele celular și permit astfel celulelor specializate distrugă aceste celule canceroase.

14. Unele suplimente nutritive ajută la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, conținut de tărâțele de grâu, semințe, nuci ), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numită Rene Caisse pentru a ajuta pacienți cu afecțiuni grave. Cele opt plante din rețetă originală sunt: ciuline sfânt, rădăcină de brusture, laminaria, trifoi roșu, ulm cu coaja netedă, rădăcină de revent turcesc, năsturel, măcriș mărunt), antioxidanți, vitamine, minerale, etc., toate stimulând imunitatea lupte și distrugă celulele canceroase.

Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programată a celulelor, metoda naturală a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite și inutile.

15. Cancerul este o boală a mintii, corpului și spiritului. Gândirea pozitivă și o fire activă ajută pe cel care luptă cu cancerul supraviețuiască. Furia, neiertarea și amărăciunea “construiesc” un mediu stresant și acid în corp. Trebuie învățam avem un spirit iubitor și iertător, ne relaxăm și ne bucurăm de viață!

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezența oxigenului. Făcând exerciții fizice zilnice și de respirație, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase

ATENȚIE

1. Nu introduceți recipiențe de plastic în cuptorul cu microunde.

2. Nu congelați apa

3. Nu puneți în microunde recipiente cu capace de plastic.

Dioxina este o substanță ce provoacă cancer, în special la sâni. Este extrem de toxică pentru celulele corpului. Dioxina este eliberată din plasticul sticlelor cu apă introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sănătate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pândesc sănătatea. A vorbit despre dioxina și răul pe care îl poate face. nu se încălzească mâncarea la cuptorul cu microunde în vase de plastic. Este vorba, mai ales, de mâncarea ce conține grăsime. A recomandat, în schimb, folosirea de vase de sticlă sau ceramică pentru a încălzi mâncarea. Se obțin aceleași rezultate, dar fără dioxină.

Acesta este un material ce ar trebui trimis tuturor celor care sunt importanți în viață voastră.

    Not Tags

Leave a Reply