1. Home
  2. Docs
  3. Hildegard von Bingen
  4. Tratarea cancerul cu remediile descrise de Hildegard

Tratarea cancerul cu remediile descrise de Hildegard

La tratamentul cancerului s-au dovedit eficiente urmatoarele remedii după cum scrie Dr. Strehlow şi Dr. Hertzka:

  • alimentaţia strictă după Hildegard cu evitarea celor daunatoare şi cu baza în graul spelta(vezi lista cu adrese unde se poate procura în Romania)
  • Elixir de linte de apă (greu de procurat toate ingredientele pt. a-l face singur, se găseste gata facut la Firma Jura în Germania)
  • Dieta alimentară strictă a la Hildegard cu grâu spelta şi eliminarea alimentelor dăunatoare
  • Comprese cu pâine de secară calde
  • Elixir de miere cu urzică
  • Anguillan
  • Rezolvarea problemelor sufleteşti si familiare cu ajutorul unui psichoterapeut care sunt de fapt cauza cancerului

Anguillan este un remediu anticangerigen special pentru cancer descris de Hildegard. Se poate cumpara in Germania la anumite farmacii care vând produse “Hildegard”. De exemplu la farmacia “Park Apotheke” din Konstanz / Germania

Cancer (de piele)
Comprese cu pâine de secară 

« Când cineva este mâncat de viermii aceia mici (paraziţi, aşa cum este şi cazul la cancer) să-şi pună comprese calde cu pâine de secară ( la locul unde are cancerul, dacă se poate) şi ei vor muri din cauza căldurii acestei pâini”

Alifie de cimbru (Thymiansalbe)

(Alifia de cimbru) « omoara şi răcuşorii de cancer atunci când se unge cu ea” Vezi reţeta de alifie de cimbru.

Cancer şi precancer
Ficat de gâsca sâlbatecă

“cine sufera de “Vicht” (stadiu de pre-cancer) să fiarbă ficat de gâscă salbatecă şi să să-l mănânce des şi asta îi va ajuta”

Ficat de nisetru

“cine suferă de boli de cancer şi de « Vicht » (formă de pre-cancer) să mănânce mult ficat de nisetru şi boala se va duce »

Seminte din fructele de porumbar 

“când răcuşorii de cancer mănâncă omul el să se ia seminţele din interiorul fructelor de porumbar, să le usuce într-o ceaşca la foc şi să facă un praf din ele. Acest praf să-l presare acolo unde răcuşorii îl mănâncă. D upă aceea să pună şi câteva picaturi de vin deasupra şi răcuşorii vor muri”. (Cuvântul răcuşor provine de la cancer = rac.)

Seminţe de brad

“când cancerul îl mănâncă pe om să ia samânţa de brad care creşte în vârf. Să o pulverizeze pe o cărămidă fierbinte şi praful ăsta să-l pună pe acel loc unde cancerul îl mănâncă pe om şi răcuşorii (de cancer) vor muri. Însă şi cărămida unde a fost pisată sămânţa să o încalzească bine cu ajutorul la o altă piatră fierbinte şi să o pună pe rană şi răcuşorii cancerului( Krebse) vor muri.”

Vezi diferenţa între brad şi molid. Sub brad nu se pot găsi conurile, căci ele nu cad niciodată întregi sub copac.

Piatră de ametistă 

“Un om care are răcuşori (paraziţi canceroşi, adica cancer, fiincă tumoarea de cancer nu constă din celule umane aşa cum se crede ci din paraziţii numiţi tricomonade) să pună o ametistă 5 zile în apă rece şi după ce l-a scos afară să încălzească la foc apă şi să ţină ametista deasupra la apă aşa încâ apa de condens de pe piatră să se amestece cu apa din vas. După aceea să pună ametista timp de 1 ora în apă după care se scoate din ea. Cu apa asta să facă saună (baie de aburi, adică apa asta să se arunce pe piatra încinsă) aşa încât omul să se umezească din aburul apei acestea. Prin puterea pietrei el va fi în 4 sau 5 săptămâni eliberat de răcuşori. Când el observă din nou răcuşori în el sau pe el să facă din nou asta şi ei vor dispărea. Aceşti răcuşori cresc din grăsimea bolnavă şi din umezeala bolnavă a sudorii şi de aceea trebuie pusă această piatră în apă, piatră care nu are nici o umezeală dăunătoare în ea. Prin punerea pietrei în apă aceasta ia puterea şi căldura pietrei.“ 

Cristal de stâncă

“Cine suferă cu inima, cu stomacul sau la burtă să încălzească un cristal de stâncă la soare pe care să-l pună imediat în apă timp de o jumătate de oră după care să îl scoată. Să bea această apă des şi îi va merge mai bine la inimă, la burtă sau la stomac.” 

Cristal de stâncă

“Dacă se formeză glande (umflaturi la gât) atunci încălzeşte un cristal de stâncă la soare şi leaga-l cald (cu o compresă de pânză de in) nouă zile sau noua nopţi peste glande. Fă asta des şi ele vor disparea.”

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?