Retete Baba Vanga

  1. Home
  2. Docs
  3. Retete Baba Vanga

Retete Baba Vanga

Una dintre cele mai renumite vindecatoare ale timpului nostru este Vanga. Activitatea ei nu are nevoie de o prezentare speciala. Darul ei de clarvazatoare, vindecatoare si prezicatoare este binecunoscut de mii de oameni care au simtit iubirea ei, stradania ei de a servi binelui si sanatatii oamenilor. Renumele ei este imens, deoarece retetele cu plante medicinale propuse de ea au cateva proprietati extrem de importante. Inca din momentul inceperii tratamentului indicat de ea apare un efect benefic de insanatosire.   In afara de aceasta, toate plantele medicinale si mijloacele propuse de Vanga sunt un dar al pamantului. Dupa Vanga, fiecare om trebuie sa se trateze cu plante medicinale din locul unde traieste, pentru ca oamenii si plantele sunt legati in natura intr-un ansamblu armonios. Nu propune nimanui plante din locuri straine.

Este bine sa ne reamintim sfaturile Vangai pentru a ne pastra o sanatate buna, stiind cu totii ca “este mai bine sa te feresti de boli, decat sa incerci a le vindeca.”

 

Sfaturile Vangai:

“In primul rand, nu mancati prea mult! Daca ar fi trebuit sa mancam mai mult, natura ne-ar fi inzestrat cu doua stomacuri!”

            “Nu lasati copiii fara mancare lichida” – ciorbe, supe

            “Secara are o deosebita importanta pentru alimentatia de azi”

            “Mancati mai mult mancaruri albe” – lapte, branza, fasole, oua

            “Beti mai des ceai de padure

            “Puteti lua ca dezinfectant, inainte de masa, 20-30 grame de tuica

            “Mancati cel putin o data pe saptamana grau fiert si beti apa in care a fiert acesta, pentru ca sa aveti putere”

            “Culcati-va devreme – la orele 22 – si sculati-va devreme – la orele 5-6, acesta fiind timpul cel mai potrivit odihnei, eliminand astfel starea de nervozitate si stresul”

            “Miscati-va mai mult si lucrati mai mult

            “Nu intreceti masura cu ingrasamintele chimice, pentru ca pamantul este deja sufocat de otravuri, Va veni o zi cand de pe fata pamantului vor disparea diferite plante, legume, vietuitoare – mai intai ceapa, usturoiul, ardeiul, pe urma albinele iar laptele va deveni nociv”

Plantele medicinale si ingrijirea sanatatii nu aduc niciun folos daca nu intretinem o exemplara curatenie sufleteasca, daca nu ne straduim sa fim mai buni, sa-l intelegem si sa-l iubim pe fiecare semen al nostru.

Articles

Was this article helpful to you? Yes 1 No

How can we help?