Eu și ACD Fracția 2 – scurt istoric

Pot spune ca sunt prima persoană care a introdus ACD Fracția 2 și 3 în România. Cu mulți ani în urma, mi-a venit un pacient la cabinet pentru a-i trata o problemă, relativ minoră, de sănătate. Avea degetul mare de la piciorul drept amorțit, practic nu îl putea simții. Am utilizat masaj, presopunctură, bioenergie și lipitori, în scurt timp s-a vindecat, dar din vorbă în vorbă a început să îmi povestească ce era cu amorțeală respectivă. Persoana respectivă avusese cancer pe oase și în oase în zona bazinului, în scurt timp toată partea de la bazin și până în vârful degetelor de la picioare se înnegrise, era țintuit la pat și condamnat la moarte. Cum orice persoană aflată într-o asemenea situație caută din răsputeri și prin oricine, o soluție de vindecare, tot așa și el a cautat și a aflat despre un medic rus care, pe ascuns, trata cancerul folosind miraculoasa soluție ACD. În doar 6 luni și-a recăpătat culoarea pielii, însănătoșindu-se și recăpătându-și mobilitatea, singura problemă rămasă era acea amorțeală din degetul piciorului. La 2 ani de la vindecarea lui, soția sa a aflat că are cancer la sân, cu aceeași formă de tratament și prin același medic s-a vindecat și ea.

Evident că am fost plăcut impresionat dar recunosc că și sceptic, așa că, prin mari eforturi și deloc ieftin mi-am procurat o sticlă. La vremea aceea sufeream de o problema la plămâni pe care o căpătasem în copilărie, nu am putut niciodată să beau apa rece, toată viața am băut apă la temperatura camerei, dacă riscam o înghețată sau un suc rece, boleam o săptămână. Am început tratamentul pe pielea mea, rezultatele nu au încetat să apară, la finalul tratamentului am zis că ori la bal ori la spital, așa că am făcut două teste “sinucigașe”, primul, am făcut o baie și am ieșit afară cu capul gol pe un frig de crăpau pietrele, nu am pățit nimic, al doilea, am pus mâna pe sticla cu apă rece din frigider și am băut pe nerăsuflate de mi-au înghețat instant amigdalele, concluzia? Nu m-am îmbolnăvit deloc și am scăpat de acea sensibilitate cu care aș fi fost condamnat să trăiesc toată viața.

De atunci a început un întreg și lung sir de întrebuințări ale ACD-ului, veneau la cabinet o mulțime de oameni și majoritatea cu cancer, pe unii i-am pierdut, dar mulți alții sunt încă în viață și trăiesc liniștiți și fără probleme. Concluzia la care am ajuns este că, cei care au pierdut lupta cu această boală, nu au făcut suficient pentru a o învinge sau au urmat, din câte cunosc eu, și alte variante “alternative”, recomandate de diverși “specialiști” care nu au făcut altceva decât să contracareze formele de tratament reale. Sunt convins că acest medicament ajută foarte mult, dar mai sunt convins că, bolnavul de cancer, se află într-un impas al vieții, o bifurcație, unde are de ales între a-și schimba stilul de viață nesănătos într-unul sănătos, mulți nu fac această schimbare și se prăpădesc.

În anii de zile ce au urmat, am ajutat la tratarea multor boli și/sau afecțiuni cu ajutorul acestui medicament. Eu personal fac o cură în fiecare an timp de o lună de zile, doar pentru întărirea sistemului imunitar, funcționează perfect iar rezultatul analizelor mele este de invidiat.

Aveți grija că pe piață au scos rusii alte variante de ACD, le-am testat, nu au nici o treabă cu originalul așa că nu le cumpărați în van, aveți poza pe site cu varianta originală și cea funcțională, nu cumpărați altceva chiar dacă scrie ACD Fracția 2 pe sticlă sau pe cutie, pentru ca nu sunt bune. La vremea când primeam eu ACD în țară, mă costa foarte scump sticluța, intre timp am găsit variante foarte ieftine, așa că se poate procura destul de simplu direct din farmaciile veterinare din Republica Moldova la niște sume foarte mici, ceva gen, 50-70 ron sticla de 100 ml. Dacă vă procurați sticluțele și vedeți data pe sticlă, țineți cont că aia este data fabricației și nu data de expirare, termenul de valabilitate este de 4 ani de la data inscripționată pe sticluță și de vreo 2 luni din momentul deschiderii, asta ținând cont și de numărul de împunsături de ac în dopul de cauciuc, pentru că așa cum am scris și în articolele anterioare la descriere medicament, oxidează foarte repede în contact cu aerul.

Despre alimentație, echilibrul în viață și cum sa aveți o sănătate de invidiat, voi vorbi într-un articol viitor. Până atunci, folosiți cu încredere ACD, funcționează al naibii de bine.

Dacă aveți nelămuriri și/sau întrebări mi le puteți adresa prin intermediul paginii de contact sau direct pe contul de Facebook.

    Not Tags

Leave a Reply