Schema Dorogov – dacă ai cancer

ACESTA ESTE UN GHID INFORMATIV, FOLOSIREA MEDICAMENTULUI O FACEȚI PE PROPRIA RĂSPUNDERE! AUTORUL ARTICOLULUI NU SE FACE RĂSPUNZĂTOR PENTRU ALEGERILE DUMNEAVOASTRĂ.

FOARTE IMPORTANT, NU BEȚI ȘI/SAU NU FOLOSIȚI ACD FRACȚIA 2 NEDILUAT CU APĂ ÎN NICI UNUL DINTRE CAZURI!!!

Ghid pentru utilizarea medicamentului fracție ASD 2 din sticlă:

 1. Nu scoateți capacul de cauciuc din sticlă. Este suficient să eliminați partea centrală din aluminiu;
 2. În centrul capacului de cauciuc se introduce acul unei seringi de unică folosință;
 3. În ac se introduce seringa;
 4. Este foarte important să scuturați sticla de câteva ori, cu mișcări energice;
 5. Răsturnăm flaconul cu capul în jos;
 6. Luăm cu seringa cantitatea necesară de ASD 2;
 7. Scoatem seringa, păstrând acul în capacul flaconului;
 8. Fixați vârful seringii într-un pahar cu apă fiartă și răcită;
 9. Injectați încet medicamentul în apă, având grijă să nu facă spuma;
 10. Amestecăm compoziția și o administrăm pe cale orală.

Este foarte important de evitat contactul ASD-2 cu aerul, deoarece medicamentul se oxidează rapid și își pierde proprietățile. Odată ce s-a urmat procedura exactă, și s-a amestecat medicamentul cu apă, fără a forma spumă, este necesar ca, conținutul să se bea imediat. Medicamentul are un miros foarte țipător și neplăcut, de aceea este recomandat sa îl întrebuințați în afara locuinței sau într-un loc bine aerisit.

Este de dorit ca omul să se pregătească moral înainte de a-l lua. Pentru asta este nevoie să inspirați adânc, îl beți și apoi brusc expirați. Puteți să vă țineți de nas dacă vă este mai ușor.

Este important ca medicamentul să fie luat cu 30-40 min. înainte de mâncare. Cursul se începe cu o dozare mică, treptat mărind-o. După un tratament de 5 zile, se face pauză de 2 zile. Este recomandat, cursul să se reînceapă cu ziua de Luni. În funcție de starea de sănătate, pauzele dintre cursuri se poate face până la o lună sau mai mult.

Nota:

 1. Pentru uz intern se folosește doar ASD – fracție 2.
 2. Pentru a dizolva preparatul, se folosește doar apă fiartă și răcită.
 3. Dacă nu există posibilitatea de a întrebuința ASD cu apă (în cazul copiilor) pt diluarea medicamentului se poate folosi lapte sau ceai.
 4. ASD Fracția 2 se recomanda de a fi băut pe nemâncate, cu 30-40 min. înainte de mâncare sau la 2 ore peste.
 5. 1 ml conține 30-40 de picături de preparat ASD.
 6. Preparatul este disponibil într-o sticlă închisă cu dop de cauciuc. Dopul este acoperit de un capac de aluminiu. Flacoanele au capacitatea de 50, 100 și 200 ml.
 7. Flaconul cu preparat trebuie păstrat într-un loc întunecos și uscat. Termenul de valabilitate este de 4 ani, temperatura de păstrare: de la +4 până la + 30 C.
 8. Dacă medicamentul este folosit conform instrucțiunilor, nu s-au depistat complicații sau efecte adverse. Contraindicațiile lipsesc.
 9. În pofida faptului că efectele secundare lipsesc, totuși unele persoane pot prezenta intoleranță la medicament. Din acest motiv, este recomandabil să se monitorizeze îndeaproape starea sănătății în timpul tratamentului. Dacă nu vă simțiți bine, trebuie să încetați cursul pentru a identifica cauzele.
 10. Pe toată perioada tratamentului este foarte important a nu consuma alcool! În caz contrar, tratamentul nu-și va face efectul!
 11. Până în prezent, ASD nu a primit înregistrarea oficială în lista de medicamente ale medicinei tradiționale. Unii medici reacționează foarte sceptic cu privire la calitățile și proprietățile ASD-ului. Există doctori care habar n-au de existența unui asemenea preparat.
 12. Printre entuziaștii care folosesc ASD – fracție 2, pe parcursul mai multor ani, există păreri bazate pe propriile observații, că acest preparat duce la creșterea densității sângelui. Pentru a preveni acest efect este necesar să se consume regulat lămâie, afine și/sau sucuri acre. Dacă nu există contraindicații, se permite folosirea a ¼ dintr-o pastilă de aspirină.
 13. În perioada utilizării preparatului, se recomandă mărirea volumul lichidului consumat până la 2-3 litri/ pe zi. Aceasta abordare ajuta la curățarea rapidă a organismului de toxine.
 14. În ultimii ani, s-au înregistrat tot mai des cazuri de falsificare a preparatului. De aceea nu se recomanda obținerea preparatul de la oameni, doar din farmaciile veterinare și doar cel prezentat în pozele de pe site.

ASD fracție 2  – Efecte terapeutice.

Preparatul ASD fracție 2 de obicei se administrează pe cale orală, astfel se activează eficient sistemul nervos central și periferic, stimulează secreția glandelor digestive, activitatea motorie a tractului digestiv, crește activitatea enzimelor tisulare și digestive, normalizează procesul de digestie, crește rezistența organismului, normalizează schimbul ionic intracelular. Utilizarea externă a ASD-2 se prescrie, dacă este necesar pentru a stimula sistemul reticuloendotelial, de a normaliza trofic și să accelereze regenerarea pielii deteriorate și a țesuturilor moi, de a prelucra cu antiseptic țesuturile afectate și pentru o terapie antiinflamatoare.

Schema întrebuințării preparatului ASD fracție 2 după metoda lui Dorogov, în tratamentul cazurilor avansate de cancer:

Medicamentul se administrează zilnic din 4 in 4 ore de 4 ori pe zi, mai precis dacă ați început la ora 8:00 dimineața următoarea doza va fi la 12:00, apoi la 16:00, respectiv 20:00.

Săptămâna 1: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 5 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 2: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 10 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 3: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 15 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 4: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 20 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 5: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 25 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 6: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 30 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 7: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 35 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 8: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 40 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 9: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 45 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Săptămâna 10: În aceste ore, timp de 5 zile, de Luni pana Vineri inclusiv, se folosesc 50 de picături Sâmbăta și Duminica pauză.

Cursul nr.10 se continuă până la însănătoșire.

În cazul înrăutățirii stării de sănătate, se recomandă oprirea tratamentului.

  Not Tags

Leave a Reply