Hijama – Lăsatul de sânge

Hijama Cupping este o terapie naturală, holistică și vindecătoare. Din păcate, datorită medicinii moderne și a chirurgiei, această terapie a fost uitată în timp.

Prima oară când am auzit de renumitele tăieturi, am fost împins de o curiozitate normală a unui terapeut ce nu se poate plafona și dorește perfecționarea sa, să aflu cât de valide sunt aceste terapii. Dacă săpăm internetul o sa vedem forumuri pline de pro și contra, prima oara m-au interesat părerile contra, dacă conțineau adevăr, însemna că “ceva e putred în Danemarca”. M-am lămurit repede citind pe sărite comentariile profanilor, care cu furcile imaginare în mâini, căutau din spatele monitoarelor, să ardă vrăjitoarele pe rug dar fără nici o bază solidă care să întărească negația lor. Plecând de la ideea ca specia umană a supraviețuit și fără antibiotice sau alte minuni ale chimiei moderne, am încercat sa aflu ce metode foloseau străbunii noștri, în cazul bolilor grave. Două dintre aceste metode se numesc simplu, “Tăiatul sub limbă” și “Tăiatul pe spate”. Nu sunt niște operațiuni extraordinar de grele, dar nici nu este bine să le aplice oricine, pentru că trebuiesc folosite anumite puncte. Fiind familiarizat cu meridianele energetice și cu punctele de presopunctură de la chinezi, aceleași puncte fiind folosite și în acupunctură, mi-a fost destul de ușor să-mi dau seama de ce se aplică în zonele respective. Într-un fel am fost chiar surprins sa observ cum străbunii noștri, Dacii, știau despre existenta punctelor din presopunctură, spun asta deoarece tăieturile se fac fix pe punctele chinezești. Normal, ca orice “căutător”, în prima fază, am fost să simt și să văd pe propria-mi piele efectul magicelor tăieturi. Nu m-am dus suferind, m-am dus să învăț secretul și să-mi demonstrez dacă și cum funcționează această “barbarie”.

Dacă despre tăiatul sub limbă se cunosc mai multe, despre tăiatul pe spate din ce în ce mai puține lucruri sunt cunoscute. La o aruncătură de ochi apar efectele marketingului ieftin și descopăr cu stupoare “ultimul tăietor sub limbă din Europa” din fericire, vreau să-i spun domnului tăietor sub limbă Olteanu, că nu este “ultimul tăietor sub limbă”, vreo 4 cunosc doar eu, bătrâne, dar în viată și active, unde-l mai pui și pe domnul Fulga cu toată armata lui de asistente 🙂 iar cel din urmă, dar nu ultimul, subsemnatul :), nici măcar ultimul “tăietor pe spate” nu se poate numi, necunoștința nu te absolvă de vină ;). Nu vreau sa expun aici istorisirile celor care s-au vindecat după astfel de proceduri, e plin internetul de ele și pot fi găsite printr-o simplă căutare pe Google, vreau doar să întăresc ideea, că aceste proceduri “barbare” chiar funcționează. Acum trebuie să vedem și la ce funcționează, pentru că nu ne tăiem asa aiurea ca să ne aflăm în treabă sau dacă am o luxație, o gripă, etc., gata, la tăiat sub limbă cu noi. Tăiatul sub limbă sau pe spate, nu rezolvă toate bolile Pământului!

Tăierea sub limbă și pe spate tratează și ameliorează nivelul colesterolului, al trigliceridelor, hipertensiunea, diabetul, tromboză și tromboflebitele, ficatul (hepatite, indiferent de virus, ciroze hepatice), infecții ale sângelui, tensiune arterială, acnee, varice, migrene, bâlbâieli, psoriazis, dar mai ales diabet. În plus, s-a constatat o creștere spectaculoasă a imunității persoanelor tăiate sub limbă, după circa o lună de la operație.

Punctul de vedere al medicinei moderne este că nu apare în nici un manual vreo explicație sau documentație cu referire la astfel de proceduri, sau că, prin aceste tăieturi se poate vindeca de exemplu o hepatită, și totuși, cum necum, se vindecă. Probabil au uitat ca pe vremuri, înainte de antibiotice sau pastilele chimiei moderne, se foloseau de fiecare dată lipitorile și în mare parte “lăsatul de sânge”. Metoda este simplă, în cazul tăiatului sub limbă, se fac două incizii mici cu o lamă și se lasă se curgă sângele aproape negru, plin de toxine și colesterol, într-un castron. Fascinant este faptul că la unii curg, ca niște fire de păr, bucăți de colesterol, curg atât de multe încât se fac ghemuri mici pe dinți sau chiar se văd în castron dacă la final se toarnă apă peste sânge, ele vor pluti la suprafață, alte persoane, cele “pufoase” elimină direct bucăți cât unghia de colesterol. Cantitatea nu este deloc neglijabilă, iar sângele are o culoare atât de închisă, încât zici că este petrol și nu sânge. Pentru metoda tăiatului pe spate, procedura este un pic mai complexă, se fac incizii cam de 1 cm. pe lângă paravertebrali, la distanțe exacte, 3 incizii de o parte și 3 de cealaltă, apoi se aplică ventuze pentru extragerea sângelui “bolnav”. Culoarea sângelui celui bolnav este foarte interesantă, dacă zona tăiată corespunde unui organ bolnav, sângele este foarte “murdar”, în zonele unde organul este sănătos, sângele este curat, iar din acest motiv se oprește sângerarea forțată cu ajutorul ventuzei. Zonele tăiate corespund inimii, ficatului, pancreasului și creierului, se spune că, dacă te tai pe spate, riscul de a muri de Atac cerebral sau Infarct miocardic (atac de cord), este nul.

Care este mecanismul nu știu, dar știu un lucru, ceva bun totuși se întâmplă. Dacă nu tăierea în punctele cheie rezolva problema, atunci un lucru e cert, “lăsatul de sânge” este și va rămâne o formă de terapie cu efecte benefice imediate.

Hijama – Lăsatul de sânge – 400 RON

Laur Manea - Centrul de Terapii Alternative

Programări

Vrei să faci o programare sau ai întrebări?

Sună-mă la : +40.722.734.734 sau completează formularul din Programări

si te voi contacta cat mai curand posibil!
Fă-ți o Programare!