Cum îl văd eu pe Dumnezeu…

Ia și tu o foaie de hârtie și un creion așa cum am făcut eu.

Desenează niște puncte, oricâte vrei și ai chef. Apoi, toate punctele desenate de tine încadrează-le într-un cerc. Punctele sunt oamenii, cercul e Dumnezeu. Dacă privești CERCUL o vezi UNUL SINGUR…dar UNUL ăsta, conține toate punctele desenate de tine. Noi TOȚI îl formăm pe Dumnezeu, EL nu e un EL, EL este SUMA tuturor celor ce există, doar mintea umană este mult prea slabă și neputincioasă ca poată cuprinde atât de multă informație. EL ești TU, EU, EA, EL, EI, ELE…..TOȚI. Și vezi cât de mare este Dumnezeu, încadrează în cercul tău, atât cât știi și poți: planete, galaxii, universuri, TOT. Asta este Dumnezeu!!!

În fiecare din noi este o parte din Dumnezeu, în felul asta iți poți explica mai ușor omnipotența și omniprezența Sa, pentru oriunde și oricând, EL…este peste TOT.

De ce cea mai importantă și cea mai semnificativă poruncă este Fii BUN? sau gen: Iubeșteți aproapele pe tine însuti? Un răspuns ar fi pentru iubindu-ți aproapele, de fapt te iubești pe tine însuți și urându-l, pe tine te urăști, luând în considerare “CERCUL” făcut. Apoi mai e o logică pe care mulți o ignoră și aplică varianta cu “capra vecinului”.

E simplu, noi complicăm, încearcă un test de imaginație, suntem peste 7 miliarde, cel puțin momentan, fără știi, chiar suntem interconectați, iar înțelegi de ce atunci când ție iți este rău, îmi este și mie la fel, o minimalizez cele 7 miliarde la o mână de oameni. Gândește-te de fapt, trăiești pe o insulă cu alți oameni, doar câțiva: unul e medic, unul agricultor, unul bucătar, altul croitor, unul cizmar, unul pescar și unul soldat. Dacă unul dintre ei s-ar îmbolnăvi, toți ceilalți ar avea de suferit. Totul pleacă de la o celulă, cancerul în sine pleacă de la o banală celulă și distruge un sistem, la fel și insula noastră, o singură persoană/celulă peste cap toată armonia de pe insulă. Deci dacă ȚIE iți este bine atunci și MIE îmi va fi.

Filozofia mea de viață este am prieteni sinceri și puternici astfel încât de fiecare dată când dau de greu, aibă cine sprijine, ăsta este și unul din motivele pentru care încerc ajut pe oricine atât cât pot și cu cât pot, -l ridic, -l ajut devină puternic, stabil. Dacă ție iți este bine, tuturor ne este bine. Cumulul de prieteni sinceri formează insula, ajută-i la necaz, sprijină-i, susține-i, ridică-i și de fapt te vei ridica pe tine însuți pentru la fel și ei, te vor ridica pe tine ( refer la prieteni nu la șerpi, ăia se auto stârpesc, dar ținem cont și ei tot parte din cerc sunt).

Omul, planta, animalul…..toate sunttrăirile și experiențele” Lui Dumnezeu prin fiecare existență

Dumnezeu e TOTUL iar tu omule…… ești parte din Dumnezeu!….. oricum, cel inteligent prinde ideea…

    Not Tags

Leave a Reply