Meditația Sacră – pentru suflet

Bioenergizare, curățare energetică, curățare sufletească cu ajutorul Bisericii la îndemâna oricui!

Cu riscul de a-mi atrage antipatia bioenergeticienilor și a preoților în special :), lesne de înțeles de ce, după cele ce urmează, m-am hotărât să public modalitatea cea mai simplă de curățare energetică cu ajutorul bisericii (mă refer la clădire în sine și nu la tata popa).

Experiența mea din Republica Moldova, mi-a întărit și mai mult ideea funcționării acesteia, să-i spunem, Meditația Sacră. În Republica Moldova nu am găsit acest loc liber, el era îngrădit și privat de accesul populației iar în singura biserică, unde din greșeală, locul era liber, am avut o altercație destul de agresivă cu unul din preoții bisericii respective, m-a împins cu brutalitate chiar în timpul în care mă rugam și dat afară la propriu din biserică, dacă vouă o sa vi se pară o practică cu tentă păgână, vă rog să nu o faceți, mie unul cât și sutelor de oameni trimiși de mine, li s-au părut ceva cât se poate de sincer, pur și creștinesc, unde mai pui că efectele acestei minunate “Meditații Sacre” sunt de nedescris.

Practic, în urma acestei meditații, se deschid “ochii minții” și probabil, datorită adevărurilor primite, o să reduceți contactul cu terții în vederea împlinirii rugăciunilor.

Plecând de la ideea că Dumnezeu mă ascultă personal, am dedus că nu e necesară, cel puțin pentru mine unul, intervenția preotului. Mai precis, pot vorbi direct cu Dumnezeu fără ajutorul nimănui. Nu neg rolul preotului decât în această meditație. În rest, preotul ar trebui să fie un învățător care să-mi arate calea prin care să mă unesc cu Dumnezeu atâta timp cât sunt în “carne” și nu “după”, rol care de altfel a început să dispară o dată cu dorința de înavuțire și setea de putere a “Centrului”. Recunosc că mai sunt preoți cu har dar numărul lor începe să scadă din ce în ce mai mult și o să vă spun și de ce ar recurge un preot la mijloace cât mai diversificate și inventive de a face bani (gen: lumânările folosite aici, se cumpără NUMAI din această biserică, etc.), fiindu-i distrasă atenția de la cele preoțești la cele lumești și materiale. Vorbind cu câțiva preoți, am aflat care e cauza cum că “Centrul” ar cere o taxă bisericilor. La vremea respectivă era vorba de 1200 ron pe lună, după cum îmi spunea unul dintre preoți, taxă ce trebuia plătită musai, altfel se considera ca preotul respectiv e “prost manager” și riscă să-și piardă parohia. Unul dintre ei era foarte supărat și-mi explica că el slujește într-o biserică prost poziționată, din punct de vedere strategic și că în acea biserică nu intră lumea pentru că este foarte ascunsă. Din această cauză trebuie să găsească neîncetat, prin prieteni și cunoștințe, oameni care să mai vină sa facă, o nuntă, un botez (de înmormântare nici nu se pune problema pentru că știu foarte bine poziția bisericii respective) pentru a reuși să strângă suma de bani. În această situație sunt mulți, iar din această cauză, preotul devine un comis voiajor pentru a putea strânge banii “birului”, lucru pentru care eu nu mai găsesc nimic sfânt.

Din acest motiv, această meditație, unde nu trebuie să plătești mai nimic, nu este bine primită de preoți, ba chiar tacit, interzisă.

Din punctul meu de vedere, biserica nu este a preoților, este a noastră, a tuturor iar interdicțiile și noile “legi” inventate și impuse de către cler, din ce în ce mai dese, ne scot din sfera libertății de bun simț și ne aduc în pragul unui sistem autoritar în care factorul hotărâtor devine “Centrul” și nu Dumnezeu. Nu preotul trebuie să mă judece, doar Dumnezeu are acest drept și ATÂT!

Ca să înțelegem mai bine logica acestei meditații, o vom lua cu începutul, iar explicațiile legate de “Meditația Sacră” le-am postat la finalul acestui articol. Vă sfătuiesc, totuși, să citiți tot articolul pentru a înțelege logica funcționării acestei meditații.

Alegerea Locului

Sărind peste acest intro, vreau să trecem direct la treabă și să vedem ce este cu această Meditație Sacră, cum se face, unde se face și pentru ce se face. Înainte de a începe, vreau să mai lămurim niște aspecte destul de importante legate de construirea bisericilor, și anume, locația aleasă și la fel de importantă, forma.

Plecăm de la o idee simplă dar foarte importantă. După ce caracteristici se construiau pe vremuri bisericile? Este important acest fapt pentru că veți vedea de ce eu numesc unele biserici fără har iar altele cu har, din punct de vedere energetic este o diferență enormă.

Înainte de ’89 bisericile se construiau după o regulă foarte importantă, printre cei care construiau biserica se spune că exista o persoană cu “har”, care, condus de Duhul Sfânt i se arata un punct, în spațiul disponibil, unde să amplaseze altarul. Acolo, respectivul, “ghidat de sus”, se oprea și punea un semn, pe locul semnului se construia altarul. Ce este foarte important, și o sa vedeți de ce, dar scapă tuturor din vedere, cu toate că expresia în sine este la vedere, este faptul ca întâi se construiește altarul, iar apoi, biserica se construiește IN JURUL ALTARULUI, nu se construiește biserica pentru ca apoi să se facă altarul, de reținut acest aspect!

În acest moment ni s-a prezentat tuturor faptul că altarul se află în spatele catapetesmei, adică peretele acela plin de icoane din capătul bisericii, vezi foto:

În acest loc se spune că femeia nu are voie să intre decât o singură dată, la sfințirea bisericii, motivul fiind destul de misogin din punctul meu de vedere cum că “are menstruație”, de parcă această menstruație păcătoasă i-a dat-o omul, nu Creatorul. I-a dat-o și dacă motivul principal pe vremuri era lipsa tamponului (vezi Doamne murdărea podeaua sau locașul de cult), acum nici nu se mai pune problema asta. Eu o văd ca pe o forma de manipulare, pentru a bloca o eventuală tentativă de înființare a matriarhatului într-un posibil viitor apropiat :). Femeia are drepturi egale cu ale bărbatului și să mă scutească mai preaînalții cu teoriile lor împrumutate din Biblie dar răstălmăcite după bunul plac.

Vestea bună este că și femeile au voie în “altar” oricând au plăcerea să intre în biserică, în “adevăratul altar”, și au trecut de nenumărate ori prin el, fără să-și dea seama că o fac ;). In fapt, dacă vrei sa ascunzi ceva cel mai bine, pune-l la vedere.

Forma

După cum bine știm, biserica are forma de cruce, dar crucea în sine, la începuturi nu avea un brat prelungit, ideea de cruce a fost împrumutată și nu deriva din crucificarea lui Iisus, ea apare mult mai în spate sub diverse forme, în diverse culte. Dacă vom cauta cu atenție vom descoperi:

Greacă Crux decussata, a sfântului Andrei, în formă de soare, baza crucii celtice Crux disimulată, Svastica, Lorenă, ridicată sau a evangheliștilor, Romană de hirotonie, nemţească, ierusalimiteană, cu cârje sau merovingiană, cu trifoi sau a sfântului Patrik sau irlandeză, Malteză sau a sfântului Ioan, cu tălpi, Occitană, a templierilor, Hughenotă…..

Așadar, biserica ortodoxă, are forma unei cruci dar cu o latură prelungită, pe care eu prefer să o numesc simplu, hol de intrare spre altar.

Privind de sus, în 2D pare o cruce oarecare, ideea este că trebuie privit totul în 3D ca să ne dăm seama de importanța acestui simbol și să vedem ce reprezintă el până la urmă, atunci când vorbim despre biserică, altar și Meditația Sacră. Să nu credeți că forma și amplasarea biserici sunt făcute la voia întâmplării, ea se construiește după anumite specificații clare și exacte.

Dacă tăiem “holul”, vom descoperi o formă cu origini foarte vechi care este folosită și în zilele noastre drept dispozitiv de energizare, curățare și vindecare. Datorită energiei generate de această formă, microbii sunt distruși iar omul este energizat și purificat la maxim. Știm foarte bine că în biserică sunt niște cupole, pe lângă cele aflate, în imaginea de mai jos, am mai trasat una imaginară în “holul” despre care vorbeam și am marcat-o cu un X.

Pe lângă cele patru cupole, dintre care una este cea imaginară, mai exista o cupolă, această cupolă mi-a întărit ideea, deoarece forma prinde contur iar cupola respectivă, definește punctul în care se află “altarul”, cel despre care vorbeam și anume, cupola centrală:

Acum hai să readucem în discuție, expresia “Biserica se face în jurul altarului”. Diametrul cupolelor este egal și dacă includem cele 4 puncte într-un cerc, o să descoperim adevăratul “altar”.

Așadar, biserica se construiește în jurul altarului, dacă tot spunem în jurul altarului, atunci acel punct se află fix sub cupola centrală, în fața catapetesmei și nu după ea. În acel punct energia este amplificată la maxim, acolo se află centrul tuturor energiilor generate de formă în sine, despre care vom vorbi imediat. Meditația Sacră, trebuie să aibă loc, acolo si numai acolo. In unele biserici unde podeaua nu este acoperită cu covoare

Se poate vedea un semn distinctiv față de restul podelei, chiar sub candelabru (vom vorbi și despre el) legat de cupola centrală. Este desenat, gravat sau construit direct pentru a se ști clar unde se află acest punct, așadar dacă toată, de ex., marmura de pe jos are un anumit model, acolo, sub candelabru, veți găsi o formă exactă și diferită de modelul podelei, care să specifice cu exactitate punctul despre care vă vorbesc.

Explicațiile legate de formă nu se opresc aici, continuând cu desenul nostru, haideți să vedem de ce este important acest punct. În imaginea de mai jos, am unit centrele cupolelor astfel încât am creat un pătrat, și deloc întâmplător, axul cupolei centrale ce trece prin candelabru, cade perfect perpendicular pe centrul pătratului nostru, fix în punctul despre care vorbeam ceva mai devreme și anume:

Uniți centrele cupolelor și vom descoperi același punct:

Haideți să privim acum în 3D și să descoperim forma despre care vorbeam:

Exact, dacă vă așezați în acel punct sunteți fix în centrul unei piramide. Cine este familiarizat cu “efectul de piramidă”, știe deja la ce mă refer, pentru cine nu știe, mă simt dator să îi dau niște informații.

Efectul de piramida – Vechii Egipteni – Mai destepti decat se prevede

Pentru cei care nu au auzit de efectul de piramidă (puterea piramidei) o să descriu în continuare despre ce este vorba. Orice formă geometrica bidimensională (2D, care se desfășoară într-un plan) sau tridimensionala (3D, care se desfășoară în spațiu), modifică câmpurile existente în apropierea lor. O pot face în sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, ușor de construit și cu efecte puternice. Energiile care sunt implicate într-un astfel de proces sunt foarte mici în comparație cu valorile cu care suntem obișnuiți din viața de zi cu zi, procesele desfășurându-se cu viteză mică și fiind foarte influențate de mediul înconjurător. Astfel ca fenomenul poate da rezultate bune în anumite locații, iar în altele să nu funcționeze deloc.

Câteva dintre efecte ar fi: mâncarea ținută în piramidă va sta proaspătă pentru un timp de două până la trei ori mai mare decât mâncarea neacoperită. Aromele artificiale din mâncare își vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica. Savoarea mâncărurilor se schimbă; ele devin mai puțin aspre și acide. Când executăm o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare în structura moleculară. Piramida va deshidrata și mumifica lucrurile, dar nu va permite să putrezească sau să crească mucegai. De asemenea este o încetinire sau o stopare completă a înmulțirii microorganismelor. Fotografii Kirlian ale subiecților umani arată aura ca fiind mai strălucitoare după o perioadă de expunere de 15 minute.

Reacția cu mediul piramidal: Persoanele care locuiesc într-o casa piramidală, muncind într-o clădire sub forma de piramidă, sau care meditează sau dorm sub un schelet de piramidă, sau care dorm deasupra unor mici piramide aliniate în serie plasate sub pat, în majoritatea cazurilor se simt pozitiv, reacționând imediat.

Ființele vii sunt atrase de piramide ca un magnet: Declarații din mai multe surse, demonstrează că animalele de casă de tot felul cresc puternice și sănătoase sub, sau în piramide cu laturile deschise (neacoperite). Se observă că pisicile și căinii răspund acestui unic, mediu al energiei de formă în diferite feluri armonioase.

Alinierea piramidei: Pe scurt, o aliniere celestă (steaua Polară nordică) pentru una din laturile piramidei, este de preferat înaintea celei a nordului magnetic determinată de citirea unei busole, pentru că corecția magnetică reală trebuie justificată, în acord cu locația geografică implicată.

Simboluri plasate pe laturile piramidei: Decorând cu simboluri laturile piramidei, se produc o varietate de rezultate pozitive ale reacțiilor pozitive.

Cercetarea piramidei: Bill Kerell este un cercetător al piramidei care face experimente cu piramide de 17 ani. El a făcut multe experimente folosind crevetele de apă sărata. Crevetele de apă sărată de obicei trăiește 6 până la 7 săptămâni; dar sub piramide, Bill i-a ținut în viață peste 1 an. El a remarcat de asemenea că dezvoltarea în piramida a crevetelui duce la creșterea lui de 2 până la 3 ori mai mari decât în mod normal. Bill a făcut de asemenea o mulțime de experimente cu oameni. Unul dintre lucrurile pe care el și asociații lui le-au găsit este faptul că indivizii hipersenzitivi devin liniștiți, iar oamenii apatici devin energici din nou. O mulțime de experimente au fost făcute cu indivizi care meditează. S-a descoperit că undele cerebrale theta și alpha au crescut în amplitudine. Aceste frecvențe sunt de asemenea mai mari iar amplitudinea semnalului e de două ori mai mare decât în cazurile normale. Dr. Carl Benedicks (un cercetător suedez) a descoperit că piramida produce o rezonanță sau o frecvență înăuntrul ei. Doi oameni de știință germani, Born și Lertes, de asemenea au descoperit că această frecvență este în domeniul microundelor. Cercetătorii spun ca lucruri plasate sub piramidă stau “încărcate” pentru perioade de timp diferite după scoaterea lor de sub piramidă. A fost găsit că apa își păstrează “încărcarea” sa mai mult decât orice altceva. Piramidele au fost experimentate de asemenea de doctori. Bill povestesc de un doctor dintr-un spital canadian care a încercat să folosească piramida în secția lor de arsuri. După ce un pacient stă sub o piramidă pentru câteva minute, durerea începe să dispară. Ei au descoperit de asemenea că zonele cu arsuri se vindecă mult mai repede. Una dintre cele mai interesante relatări despre puterea piramidei a fost citată de Serge King în cartea sa “Pyramid Energy Handbook”. În această carte, King vorbește despre felurile în care oamenii își pot ajuta câinii, pisicile, peștii și pasările. El explică: “Unul dintre cercetătorii mei a raportat recent că a plasat o piramidă deasupra coliviei unei pasări agitate. Pasărea a zburat imediat spre vârful piramidei într-o vizibilă încercare de a se apropia cât mai mult de piramidă și a rămas liniștită mai mult decât înainte”.

Cele mai obișnuite efecte pe care meditatorii le spun că li se întâmplă când stau sub piramidă sunt: un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cât și a vitezei și o încetinire; o senzație de furnicare a pielii, similară cu aceea a unui curent slab; o încălzire a temperaturii pielii; un efect de amorțire a sistemului nervos; o “adormire” mai adâncă în starea transcedentală și în final, vise foarte detaliate în culori foarte vii.

Institutul de Fizică din Kiev a efectuat un studiu foarte amănunțit pe un număr de 17 piramide cu înălțimi de câteva zeci de metri, de-a lungul a 10 ani. Menționăm rezultatele uluitoare obținute :

– Medicamentul venoglobulină, un antivirus, și-a crescut eficacitatea de 3 ori
– Un grup de cobai infectați cu un virus au supraviețuit în proporție de 60%, comparativ cu grupul de control unde proporția a fost de 7%
– Rezistența electrică a materialelor a crescut vertiginos
– Apa ținută în piramidă nu a înghețat nici la -36 grade C
– Diverse semințe au fost ținute în piramidă între una și cinci zile, apoi odată plantate, au crescut plante între 20 și 100% mai mari
– Otrăvurile devin mai puțin nocive
– Materialele radioactive își scurtează timpul de descompunere
– Bacteriile și virușii devin mai putin nocivi
– Betonul devine mai solid
– O lamă de ras se ascute din nou, singură
– Dacă se bea apă ținută în piramidă creste rezistența la viruși
– Șoarecii ținuți în piramidă și-au mărit concentrația de leucocite și celule albe din sânge
– S-au expus în piramidă piper și sare, ce au fost administrate apoi în câteva penitenciare. Ucigașii și hoții notorii și-au îmblânzit comportamentul.

Efectul de piramidă este regenerator și vindecător

Energia piramidei are însușiri analgezice, elimină dureri, vindecă răni și fracturi în cel mai scurt timp. Paul Liekens, unul dintre entuziaștii studierii acestui miraculos efect de piramidă, a cărui carte “Efectul de piramidă”, a fost tradusă și a apărut și la noi, la editura Saeculum, descrie cum și-a vindecat bunica de durerile de artrită, “magnetizând” o folie de aluminiu, plasând-o sub piramidă, exact la locul potrivit timp de câteva zile și apoi, după ce a înfășurat genunchiul bătrânei cu un bandaj de pânză, aplicând-o peste locul dureros. Acest bandaj “magnetic” a fost menținut doar o noapte, de seara până dimineața și durerile au dispărut complet și definitiv.

Rând pe rând, cercetători din numeroase țări au prezentat rezultate ale unor experiențe în care piramida, sau mai general forma geometrică a unui spațiu, poate influența desfășurarea unor fenomene fizice. Drbal si Pavlita din Cehoslavacia, Eric McLuhan din Canada, Ottmar Stehle din Germania, George L. Brandes din USA, la noi în țară Dr. Marioara Godeanu și un colectiv interdisciplinar, sunt doar câteva nume ale celor ce și-au dedicat o mare parte din activitatea de cercetare acestui domeniu de studiu.

Frecvența efectului de piramidă: Piramida pune lucrurile înapoi pe drumul pe care ar trebui să fie, ea face lucrurile mai perfecte. Una dintre frecvențe care este comună cu toate elementele este unda purtătoare. Unghiul vector al energiei formate de frecvența undei purtătoare este 52,606 grade. Această piramidă este în același timp și transmițător și receptor. Din acest motiv noi putem construi o piramidă din orice material, și ea va funcționa. Elementele din materialul folosit pentru piramidă încep să oscileze.

Plasarea de obiecte în piramidă: Frecvența crește potențialul elementelor, altfel spus le “încarcă”. Când apa este încărcată, în realitate molecula de oxigen este încărcată, întrucât molecula de oxigen este elementul din apă care formează cristalul octaedron. Vectorii oxigenului se realiniază singuri când se află sub piramidă. Folosirea piramidelor amplifică cristalele, ierburile și uleiurile
volatile etc. este foarte simplu, pune articolul înăuntrul piramidei pentru cel puțin 2-24 ore. Esențele de flori sunt foarte mult amplificate. Oamenii de știință au confirmat aceasta; ei au observat o schimbare în structura moleculară a apei, dar nu știu din ce motiv. Apa pierde din mirosul de clor și are un gust mai bun. Plantele cresc de două ori mai repede sub piramidă, în perioada timpurie a creșterii lor, decât plantele care nu sunt sub piramidă. Plantele tinere tratate arată mai sănătoase și au mai puține pagube produse de insecte. S-a găsit că piramida făcută din cupru are cele mai bune efecte și intensifică efectele asupra materialelor organice. Piramida de asemenea are efecte și asupra lucrurilor anorganice. Se cunoaște bine că lamele de ras sunt păstrate mai mult timp ascuțite dacă se așează sub piramidă după fiecare folosire.

Obiecte metalice masive, precum structura de rezistență din fier-beton a blocurilor, pot influența negativ reușita unui experiment. La fel și mese și dulapuri metalice, linii electrice de forță sau înaltă tensiune, motoare electrice, televizoare, monitoare de calculator, cuptoare cu microunde etc., aflate în apropierea piramidei, în care desfășurăm un experiment, pot duce la eșec total sau parțial.

Părerea mea este că aceste obiecte nu influențează piramida în mod direct. De ce ? Păi să vă argumentez. În primul rând piramida trebuie să fie amplasată cu laturile perpendiculare pe direcțiile nord, sud, est, vest; nordul ales este cel magnetic și nu cel geografic. De aici reiese că piramida depinde foarte mult de câmpul magnetic terestru. Probabil câmpul magnetic este concentrat la 1/3 din înălțime de la bază producând fenomenele binecunoscute. O aliniere defectuoasă a piramidei, chiar și cu câteva grade, duce la reducerea efectului. În același mod, piramida trebuie așezată pe un plan cât mai orizontal; o înclinare de doar câteva grade eroare, poate reduce considerabil efectul. Geo-electricitatea Pământului este verticală, deci perpendiculară pe suprafața terestră. Înseamnă că efectul de piramidă poate fi un fenomen complex compus din câmpul magnetic și geo-electricitatea Pământului. Corpurile metalice cât și sursele poluante electromagnetic perturba câmpul electric și magnetic.

Mai multe persoane au încercat să-mi explice că acest efect de piramidă este un pseudo fenomen, deoarece ei credeau ca experimentele le efectuasem sub o piramidă cu laturile acoperite și astfel în interiorul ei se forma un microclimat diferit de cel din exterior. Falsă această explicație a lor.

Toate experimentele le-am efectuat sub piramide formate doar din muchii prin care aerul din exterior piramidei comunică liber cu cel din interior. Climatul este același, încât proba din piramidă și cea din exterior sunt supuse acelorași temperaturi, umidități etc. Deci piramida funcționează ca o antenă captând și amplificând aceste câmpuri terestre, foarte slabe.

Nu numai ea produce acest fenomen, ci și orice obiect tridimensional și bidimensional. Și un desen pe o hârtie poate produce un efect benefic sau malefic în jurul lui. Când mă refer la cuvântul “benefic” sau la cuvântul “malefic” nu mă gândesc la o explicație mistico-religioasă; de exemplu apa poate fi energizată, dar energizată prost poate avea efecte nocive asupra organismelor vii. Revenind la desenele de pe hârtii, explicația mea ar fi: niște linii trasate să zicem cu un creion negru pe o hârtie albă, nu vor fi decât niște linii conductoare de grafit, pe hârtia izolatoare, aflată în câmpurile complexe din mediul în care se află. Liniile pot fi în scurt, pot rezona etc. funcționând ca un circuit electric și modificând sau amplificând câmpul, din apropierea sa, în care se află.

Si omul deține niște microcâmpuri la nivelul pielii, expuse cu efectul Kirlian. O fotografie Kirlian pune în evidență aura care în jurul unor organe afectate de boală este diferită. Acest câmp cred că poate interacționa cu corpurile din jur. Astfel că unele obiecte ne pot modifica aura în mod negativ producând tulburări mai mici sau mai mari în funcție de gradul de perturbare.

Sursa: Adevar sau Conspiratie

Bineînțeles că în ajutorul teoriei mele legate de “piramida biserică”, mai apare un element destul de important și anume, orientarea clădirii în sine. Cu toții știm că spatele bisericii este îndreptat fix spre est, iar din acest motiv, piramida noastră nu numai că este construită ca la carte dar este și poziționată fix după specificațiile “efectului de piramida” după cum se poate vedea în desenul prezentat mai jos.

În biserica Sf.Ciprian de pe Calea Victoriei se poate vedea sub candelabru, desenul legat de pătrate exact așa cum e prezentat în desenul de mai sus. Mai jos vă prezint câteva imagini în care se vede delimitarea acestei zone.

Foarte multi dintre cei care merg la biserică, fără să-și dea seama, evită acest punct dintr-un motiv foarte lesne de înțeles, pentru că toate icoanele sunt puse pe margine, iar din acest motiv, cel ce intră, o ia în general prin dreapta, se închină la icoane, ajunge în față unde mai urmează un rând de icoane apoi iese prin stânga unde ia restul de icoane la rând, apoi iese închinându-se.

Candelabrul

Candelabrul este un element foarte important și nu are rol doar de decor. Dacă vă uitați în toate bisericile, candelabrele au la bază aceeași forma, spirala, iar în mijloc un cristal sau un obiect care să descrie centrul spiralei. Spirala este folosită pentru a atrage și direcționa energia ce vine din cupola centrală, delimitând în același timp zona în care energia este cel mai puternic concentrată.

Pe cupola centrală întotdeauna v-a fi zugrăvit Iisus, pentru că mental trebuie să trecem “prin” El pentru a ajunge la Dumnezeu, acest lucru este specificat chiar de Iisus:

” Ioan 14

1. Să nu vi se tulbure inima. Aveți credința în Dumnezeu și aveți credință în Mine.

2. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi asa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.

3. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, că acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.

4. Știți unde Mă duc și știți și calea într-acolo.”

5. “Doamne”, I-a zis Toma, “nu știm unde Te duci; cum putem să știm calea într-acolo?”

6. Isus i-a zis: “Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”

Acela este unul dintre locurile pregătite despre care ne vorbește Iisus. Atât în Vechiul Testament cât și în Noul Testament, biserica este loc de jertfă, casă de rugăciune, iar Isus o numește “Casa Tatălui Meu”.

“Casa Mea, Casă de rugăciune se va chema” (Mt 21,31).

(tavanul cupolei centrale)

Meditația Sacră

Mergeți în orice biserică construită mai devreme de 1989. De ce? Păi este simplu, bisericile construite înainte de 1989 au fost construite după specificațiile de mai sus, cele de după au fost construite în funcție de terenurile disponibile și donate de către primării, un caz simplu este biserica Sf.Vineri din București, înainte de a fi demolată ea se afla în spatele magazinului Unirea sus pe Calea Călărașilor, acum ea se află în Drumul Taberei, deoarece Ceaușescu a dispus demolarea ei. Preoții au păstrat o cărămidă din vechea biserică pe care au atașat-o celei noi, din păcate nu cărămida este activatorul ci locul (arătat de cel cu har), construcția și poziția bisericii, unde mai pui că există un element care pe mine unul mă intriga mult pentru că nu este luat în seamă:

(Biserica Sf.Vineri – Drumul Taberei – Moghioroș)

Datorita paratrăsnetului, crucea normala devine o “cruce întoarsă”, lucru despre care știm cu toții ce înseamnă. Într-o instituție unde aproape totul este legat de simbolistică acest lucru este de neiertat, așadar uitați-vă pe cupolă după acest element, părerea mea e să găsiți altă biserică dacă vedeți o cruce întoarsă pe cupola bisericii.

Din acest motiv, este foarte important să alegeți biserica cu “har” și nu una nouă și construită la întâmplare, folosindu-se de terenurile oferite de către primărie.

Cautați o zi în care nu se face slujba iar biserica este plină de liniște, în cazul de față preotul nu are nici o implicație, veți fi numai și numai cu Dumnezeu. Intrați în biserică și vă închinați, făcând simbolul crucii, practic activați o protecție despre care multi dintre voi nici nu știu, despre asta voi vorbi într-un alt articol. Mergeți direct sub candelabrul de sub cupola centrală din fața catapetesmei, lipiți călcâiele și puneți palmele unite la piept în rugăciune, lăsați capul plecat și închideți ochii. Faceți abstracție la cei din jurul vostru, nu aveți o poziție indecentă, nu faceți nimic ieșit din comun așa că nu interesează pe nimeni ce faceți acolo și nu ieșiți cu nimic în evidență, ideea este să reușiți să vă goliți gândurile legate de interiorul bisericii și de vizitatorii ei.

(Doar info) Centrul trupului este ombilicul, din această cauză se construiesc două cercuri energetice, de la buric pană la picioare, este o sferă energetică, iar de la buric la cap o altă sferă energetică. Cei familiarizați cu masajul știu că sensul în care se face drenajul limfatic este identic, mai precis, sensul în care se mută limfa este spre centrul sferelor despre care vorbeam iar eliminarea toxinelor se face prin fecale și urină la cel de jos, iar la cel de sus, prin glandele sudoripare, spre centrul cercului de sus (doar info).

Călcâiele lipite închid un cerc energetic, nu mergeți ca să scurgeți energia în pământ, mergeți să o păstrați, iar picioarele desfăcute descarcă energia. Palmele unite reprezintă și ele ceva, în primul rând se mai închide un cerc energetic, iar în al doilea rând, multi nu știu, dar ținându-le la piept, activează chakra Anahata, chakra inimii, pentru ca, comunicarea cu Dumnezeu se face prin inimă și nu prin minte, mintea este a trupului, pe când sufletul (inima) este a lui Dumnezeu.

Ochii închiși îi țineți ca să nu va fie distrasă atenția de către cei din jur, plus că este foarte posibil să aveți și niște viziuni. Nu vreau să vă spun ce veți simți ca să nu spuneți că este placebo și că simțiți ceea ce simțiți numai datorită faptului că v-am spus-o eu, așadar o să am rezerve față de ceea ce veți experimenta, în fapt, fiecare are propria experiență în propriul mod, așa că nu putem generaliza. Dacă vă vine să plângeți, plângeți, descărcați-vă, iar dacă vă vine sa râdeți, râdeți. Posibil ca multe dintre sentimentele voastre din trecut să fi fost estompate și neexteriorizate, iar acest loc vă ajută să scoateți totul afară pentru a vă curăța trupește, mental și sufletește.

După ce v-ați poziționat, spune-ți o rugăciune, personal folosesc Tatăl Nostru, e felul meu de a “bate la ușa Tatălui” și în al doilea rând o modalitate de a vă relaxa. Din acest moment aveți de făcut 3 lucruri, unul, să vă curățați energetic, al doilea, să vă curățați sufletește și al treilea, să faceți cererile. Ordinea este cea propusă de mine, pentru că prefer să cred, că atunci când mergeți la o întâlnire importantă, vă spălați și vă aranjați, apoi mergeți la întâlnire, așa că prima oară o să vă curățați energetic.

Pasul 1 – Curățarea energetică

Curățarea energetică se face în felul următor, în primul rând toate metodele sunt executate mental, prin gând, din acest motiv nu trebuie să faceți plecăciuni, îngenuncheri sau mai știu eu ce ritualuri propuse de diverși. Imaginați-vă că peste cupola centrală, în exterior, e Dumnezeu, iar Dumnezeu este energie, o energie albă pură, din care trageți un fir ca și cum ați lua un fir de lână de pe un fuior doar că-l trageți în spirală, îl coborați prin cupolă, va trece prin Iisus, apoi prin candelabru, va ieși prin punctul central al candelabrului, va intra prin creștetul capului, totul în spirală, va coborî prin coloana vertebrală și se va opri la tălpi. Încercați să vă umpleți cu această energie tot trupul. Ca să reușiți să vedeți mai ușor procedeul, imaginați-vă că sunteți un pahar pe fundul căruia aveți două degete de ulei, energia despre care vorbesc înlocuiți-o cu apa, turnând în pahar, veți vedea că uleiul va fi împins în sus iar dacă continuați să umpleți paharul, uleiul se va revărsa pe lângă și în final veți avea un pahar plin cu apă. La fel ca în exemplul dat, imaginați-vă că energia respectivă se duce la tălpi și începe să umple trupul de jos în sus, împingând energia reziduală ce o aveți în trup, energia reziduală împinsă în sus, va fi trimisă prin candelabru, prin Iisus, prin cupolă și apoi direct la Dumnezeu, apoi condiționăm prin cerere spre Dumnezeu: “Trimit această energie reziduală Tatălui și Îl rog să facă ce vrea El cu ea”. Nu condiționați ce să se facă cu ea pentru că nu vă aparține și nu sunteți stăpâni pe ea, iar asta înseamnă că judecați energia în sine și nu este benefic. Să facă Dumnezeu ceea ce crede El mai bine că este de făcut cu ea. Când exercițiul s-a finalizat vă veți simți ca într-un cocon de energie radiantă, nu există un timp anume, pur și simplu veți simții când este gata.

Pasul 2 – Curățarea sufletească

Curățarea sufletească este mult mai simplă, nu trebuie decât să vă faceți “iertările”, mai precis să vă recunoașteți toate greșelile pe care le-ați făcut atât vouă cât și altora, atât cât vă amintiți, dacă ați omis ceva, nu vă faceți griji, mai e timp și altă dată. Știu că Dumnezeu deja le cunoaște, ideea este că vrea să le audă chiar din “gura voastră”, că o spuneți, că sunteți sinceri și că vă căiți pentru ele. Promiteți că nu le veți repeta și chiar este indicat să vă dați silința să nu le repetați.

Pasul 3 – Cererile

O vorbă veche spune:”Copilul care nu plânge, nu primește de mâncare”, motiv pentru care învățați să cereți. Cereți sănătate, cereți o situație materială bună și mai ales dacă cereți bani, formulați în cerere:”Dă-mi Doamne atât cât am nevoie cât să nu mă smintesc de la prea mulți bani”, nu vă gândiți ca o să câștigați la loto, căile Lui sunt doar de El știute, așa că banii despre care vorbesc pot proveni din șansa unui loc de muncă mai bine plătit și nu din ploaie de bani sau portofele găsite pe stradă, cereți orice vă doriți și nu condiționați, adică, dacă cer bani, nu voi condiționa de unde să vină bani, este posibil să nu-i primiți niciodată dacă faceți asta, totul simplificat, “Doamne vreau o situație materială mai bună”. Dacă cereți sănătate, nu o condiționați: “Vreau să mă vindec mâncând salată” ci doar “Doamne, ajută-mă să mă vindec complet”. Cereți simplu și necondiționat orice aveți nevoie.

Timpul petrecut nu este standard, pur si simplu când totul s-a terminat, veți simți. În momentul acela, mergeți și faceți o donație în cutia milei, nu contează suma! trebuie să plecăm de la ideea că am primit ceva și ca să nu rămânem datori trebuie să facem o plată, nu vă gândiți unde ajung banii aia pentru că nu vă interesează decât faptul că v-ați făcut o plată. Dacă aveți probleme legate de cutia milei, atunci mergeți la un magazin, faceți un pachet cu ceva de mâncare (o sticlă cu ulei, fructe, zahăr, pâine, etc), pe care să-l dați de pomană unei persoane nevoiașe dar să nu uitați să vă faceți “plata”. Încercați în viață să nu rămâneți datori cu nimic, datoriile astea nu se prescriu, se adună undeva într-un “sac” și vreți sau nu vreți la un moment dat veți fi obligați să le plătiți, iar decât să fiți forțați să plătiți cu sănătatea sau prin alte mijloace, este de preferat să vă faceți plățile. Atenție la “ușile” ce vi se vor deschide după ce părăsiți biserica, intrați fără frica prin ele și închideți-le pe cele din urmă, Dumnezeu vă dă dar nu vă bagă în buzunare, aveți liberul arbitru peste care nici Dumnezeu nu va sari. Succes!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

    Not Tags

Leave a Reply