Nu ești bolnav, doar ți-e sete

Într-o conferință excepțională pe care Masaru Emoto însuși a  susținut-o în România, ilustrând prin imagini rezultatele experimentelor sale, a spus: “Apa are puterea magică de a da naștere tuturor lucrurilor și de a păstra informația. În stadiul de față, suntem aproape în totalitate apă, după naștere suntem peste 80% apă, apoi suntem 70% apă, pentru ca, după vârsta de 60 de ani, devenim apă tot mai puțin.  Ce se întâmplă când suntem doar 50% apă? Ne ridicăm la ceruri (murim)!

De ce nu putem trăi fără apă

Pentru ea transformă energia și informația. Experimentele lui Emoto demonstrează faptul apa ascultă rugăciunile noastre, modificându-și structura. “Eu sunt budist, nu am crezut niciodată în rugăciune, până când am făcut aceste experimente care mi-au schimbat viața“, a mai spus Masaru Emoto la conferință susținută în România.  Dar, aceleași experimente demonstrează apa ascultă și muzică, așa cum reproduce structura emoțională a cuvintelor, precum și forma și structura emoțională a imaginilor. Emoto a prezentat un eșantion de apă care a ascultat simfonia a IX-a a lui Beethoven, precum și Lacul Lebedelor al lui Ceaikovschi. “Când apa din corpul nostru ascultă o muzică frumoasă, se schimbă corpul nostru. Muzica este o forma de vindecare, este medicamentul cel mai bun pe care l-a inventat specia umană. Va veni o vreme în care vom cumpăra de la farmacie  muzică vindecătoare“, a mai spus Emoto.

Așadar, trebuie bem mai multă apă, trebuie vedem imagini cât mai plăcute în jurul nostru,  ascultăm muzică vindecătoare și auzim, atât de la propria noastră conștiință, cât și de la cei din jur, cât mai multe cuvinte vindecătoare. Trebuie reținem aceleași extraordinare experimente au arătat  apa reproduce formele emoționale ale alimentelor pe care le mâncăm.

Ce se întâmplă în corp când bem sau nu bem apă?

Independent de Masaru Emoto, un medic arestat în trecut într-un context politic în India, F. Batmanghelidj, autorul cărții “Nu ești bolnav, ți-e doar sete”, a observat în închisoare , atunci când arestații beau apă, multe dintre durerile corpului fizic dispăreau. Mulți dintre ei aveau spasme ale stomacului despre care medicul credea  sunt cauzate de stresul din închisoare. A început -i trateze pe aceștia cu diferite feluri de apă: apă sărată, apă dulce, apă amară și surpriza colosala era , în 90 la sută din cazuri, spasmele stomacului dispăreau. Medicul a constatat nu toate simptomele erau cauzate de stresul din închisoare, dimpotrivă; 90% din ele erau cauzate de deshidratare. Observând faptul apa avea aceste efecte, el și-a spus nu putea fi la mijloc doar un efect Placebo. Când a fost eliberat, el a înființat o clinică și a efectuat nenumărate studii, vindecând și mulți bolnavi.

Ce se întâmplă în corp când bem apă?

Ralph Vornehm a prezentat componenta de apă a fiecărui organ din corp, începând cu celulele, sângele, neurotransmițătorii și terminând cu organele mai mari. Creierul are în componența sa 90% apă, ceea ce explică într-un fel capacitatea acestuia de a transmite mesajele către toate organele cu viteze uluitoare (dacă ne gândim și la teoria lui Emoto). De asemenea, neurotransmițătorii – responsabili de transmiterea acestor mesaje – conțin tot 90% apă. Este de înțeles de ce, când nu bem apă, nu mai simțim cu timpul senzația de sete.  Neurotransmițătorii deshidratați nu mai transmit corect mesajul  “mi-e sete”, așa încât setea începe mistuie corpul, încep durerile (și ele semnale de deshidratare) și patologia multor organe. Ralph Vornehm a spus “celulele corpului nostru nu se ating între ele, pentru înoată în apă, ca și nervii”.

Când apa din corp este murdară, ce se întâmplă?

Celulele comunică printr-un sistem de tip bio-laser. Există un tip de apă în interiorul celulei și alt tip de apă în afara ei. Schimbul intre acestea purifică celula și o ajută funcționeze corect. Dacă nu bem apă regulat, celulele se intoxicăCând membrana unei celule nu este bine hidratată, corpul declanșează un mecanism de urgentă, ca formă de apărare și de hidratare. Corpul se protejează de deshidratare cu ajutorul colesterolului! !!! Membrana se îmbracă într-o peliculă protectoare, ca o crema, care împiedică uscarea. Ce este această peliculă? Surpriză. Este colesterol. Corpul nostru se protejează de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au arătat , în 90% din cazuri, colesterolul scade în 21 de zile de băut apă corect, ceea ce înseamnă în 90% din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratării. Studiile făcute pe celulele canceroase au arătat acestea nu mai comunică intre ele. Imaginile prezentate de Ralph Vornehm arată celulele deshidratate se află într-un fel de sferă întunecată, după care devin mutante și se ajunge la cancer. Sarea este foarte importantă pentru organism, pentru aceasta efectuează schimbul la nivel celular; apa merge în celulă și în afara ei cu ajutorul săriiAceasta înseamnă a bea apă și a avea săruri naturale în organism este vital pentru sănătatea celulară. Pentru a se hidrata, sângele trage apa din organele vitale.

Ce se întâmplă la nivelul sistemului digestiv dacă nu bem apă înainte de masă (o cană, cu o jumătate de oră înainte de masă)?

Nu trebuie bem apă în timpul mesei!! Corpul nostru are nevoie de sânge pentru a efectua procesul digestiv, iar sângele este compus 80% din apă. Sângele trebuie absoarbă tot soiul de componente vitale pentru sănătatea sa. Pentru a efectua corect procesul de digestie, sângele trebuie fie hidratat corect înainte de masă. Altfel, sângele se îngroașă și, de aceea, pentru a se hidrata trage apa din corp. Remarcăm, așadar, în organismul nostru fiecare celulă, fiecare componentăluptă” pentru a-și întreține viața proprie, ceea ce face ca, în ultimă instanță, conducă spre viață întregului organism. Sângele nu face excepție de la acest principiu, așa încâtiată – vedem de ce este atât de important bem apă cu o jumătate de oră înainte de masă. Sângele nu mai extrage apa din organele vitale pentru a realiza procesul de digestie, iar corpul va rămâne sănătos. „Sunt oameni care tușesc, îi apasă inima sau au colici după masă. Acele organe care ne dor după ce mâncăm sesizează nu au destulă apă“, spune Ralph Vornehm.” Cercetările efectuate arată 90% din durerile de stomac sunt cauzate de deshidratare. Oamenii care au mișcări greoaie sau cei “cu fața împietrită” au o proastă funcționare a nervilor cauzată de lipsa apei în corp. La nivelul cartilagiilor, componența apei este de 90%. Dacă, cartilagiul este deshidratat, începe pocnească. Oasele au nevoie de apă în aceeași măsură și multe dintre durerile de oase, precum și sindromul de alunecare al discului lombar sunt cauzate de deshidratare.  Ce se întâmplă când luam un calmant pentru dureri sau când avem un șoc? Luăm calmantul cu apă și ni se apă când suntem în stare de șoc. De fapt, când iei un calmant pentru durere, ceea ce calmează durerea este apa, nu calmantul. 90% din durerile din corpul nostru sunt semnale prin care corpul spune: “Te rog, am nevoie de apă!”. Studiile arată tensiunea arterială mare, problemele legate de vasele de sânge sunt cauzate de lipsa apei din corp.  Presupunem însă, durerile sunt mai mult decât o rugăminte ce corpul ne-o trimite. Durerea trebuie fie un mare strigăt de ajutor, care s-ar putea traduce: “Ajutor, mi-e sete de nu mai pot!”.

    Not Tags

Leave a Reply