Dureri de spate – Tratament

Cel mai puternic tratament împotriva durerilor de spate. Îți trece durerea instant!

Vei avea nevoie de :

  • 150 de ml de ulei de cocos
  • 20 de grame de boia de ardei iute
  • 20 de grame de praf de ghimbir

 

Mod de preparare
Procedeul este destul de simplu. Nu trebuie decât combini cele trei ingrediente, până când vei obține un amestec omogen. După ce ai amestecat bine, aplicăți această cremă direct pe zona afectată, masând ușor. Roagă pe cineva ți facă masajul, există posibilitatea nu ajungi singur la zona afectată. Masajul trebuie efectuat până când această cremă intră bine în piele. După ce a intrat în piele, îmbracă-te un pic mai gros, pentru a transpira. Tratamentul se ține 5 zile, dar durerile dispar după prima zi de utilizare.

De ce este atât de eficientă aceastăcremă naturală” ? 
Această cremă este extrem de eficientă în tratamentul durerilor de spate întrucât are în compoziție ingrediente super puternice cum ar fi:

  • Capsaicina – ce se regăsește în ardei, are puternice proprietăți antiinflamatoare și calmante. Ea poate fi utilizată în scop terapeutic, având puterea de a ameliora durerile de spate, musculare și articulare.
  • Ghimbirul – conține vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar și minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu și zinc. Acesta este un bun calmant al durerilor și inflamațiilor, având o acțiune imediată.
  • Uleiul din nucă de cocos, pe de altă parte, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii atunci când vine vorba de tratarea durerilor de spate. Acesta conține o abundență de grăsimi, cunoscute sub numele de lanț de mijloc de acizi grași care au proprietăți de vindecare puternice. Uleiul din nucă de cocos are capacitatea de a reduce inflamația și de a calma țesuturile și durerile de spate.

Puteți în continuare cumpărați de la farmacii diverse creme pentru tratamentul durerilor de spate, însă eu unul recomand cu multă căldură acest tratament, ce are la bază doar produse naturale.

    Not Tags

Leave a Reply