Mintea şi corpul, antrenaţi-le

Nu subestimaţi niciodată puterea minţii. Personal, vorbesc în fiecare zi cu oameni care nu pot fi ajutați pentru că refuză să-și controleze gândurile.

1.    Gândurile  şi  cuvintele  negative,  nefericite,  critice,  furioase,  pline  de  teamă  sau reprimate afectează producţia substanţelor chimice din creier, a hormonilor, inhibă sistemul munitar şi aduc după sine boala. Gândurile şi cuvintele sunt gloanţe energetice!

2.    Atunci când emitem gânduri negative, aura corpului se reduce. Boala nu este altceva ecât un „gând”  întrupat. O atitudine pozitivă promovează procesul de vindecare. Invers, o atitudine mentală negativă blochează vindecarea – indiferent cât de bune sunt alimentele cu care ne hrănim sau modul nostru de viaţă. Supravegheaţi-vă gândurile!

3.    Buna funcţionare a intestinelor şi a ficatului sunt afectate de emoţiile şi de gândurile noastre. Gândurile pozitive sunt chiar mai bune decât laxativele.

4.   Vizualizarea unor imagini pozitive atrage după sine rezultate palpabile. Omul experimentează ceea ce gândeşte. El creează ceea ce spune.

5.    Convingerile legate de sine, de viitor, de viaţă şi de cei din jur ne afectează direct, pe voi şi pe cei din jurul nostru. Refuzaţi să găzduiţi gânduri negative!

6.    Exerciţiile sunt la fel de recomandate pentru minte ca şi pentru corpul fizic. Exersaţi zilnic. Plimbaţi-vă. Faceţi exerciţii de forţă.

7.    Gândurile pozitive, bunătatea faţă de cei din jur, iubirea de sine şi de aproapele tău accelerează fundamental procesul de reîntinerire.

8.    Corpul crede fiecare cuvânt pe care îl rostiţi.

    Not Tags

Leave a Reply