Sucul din iarba de grâu

Sucul din iarba de grâu a devenit rapid cunoscut drept o băutură cu puteri miraculoase de vindecare asupra unor oameni aflați în faze terminale ale unor boli dureroase. În urma unor analize, s-a constatat iarba de grâu conține atât de mulți nutrienți încât am putea ne hrănim doar cu sucul extras din iarba de grâu timp de mai multe săptămâni sau chiar luni de zile, fără avem vreo carență în organism.

Alături de o alimentație raw-vegană, sucul din iarba de grâu facilitează eliminarea din organism a grăsimilor în exces, a reziduurilor și a toxinelor din organele digestive. Este cel mai puternic detoxifiant pentru ficat și totodată un excelent alcalinizant, împiedicând celulele bolnave se dezvolte. Datorită conținutului bogat în clorofilă și enzime, sucul din iarba de grâu protejează împotriva factorilor cancerigeni, curăță ficatul, întărește celulele și vasele de sânge și chiar neutralizează substanțe toxice (cadmiul, mercurul, clorul sau nicotina) și factorii poluanți.

Puternic detoxifiant și adjuvant în regenerarea organismului, sucul din iarba de grâu este o sursă excelentă de acid folic, B12, cupru, fier, proteine și potasiu, magneziu, calciu, Vitamina C, Vitamina A, un complex de vitamine B, Vitamina E, într-o formă extrem de ușor de absorbit în organism.

Supranumit “esența soarelui” sausânge verde”, sucul din iarba de grâu este echivalentul unei transfuzii complete de sânge, conținând 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, 92 de tipuri de minerale, 110 vitamine și alți nutrienți importanți care se găsesc numai în sol. Aproximativ 70% din conținutul său este clorofilă pură ce mustește de viață și sănătate. Sucul din iarba de grâu se consumă întotdeauna în cel mai scurt timp de la extracție (maxim 5-10 minute), deoarece clorofila prezentă din abundență în suc își pierde dramatic din proprietăți prin expunerea la surse de lumină și aer. La aproximativ 5 minute după ingerare, elixirul începe își facă simțite efectele în plan fizic, mental și psihic.

Îți poți prepara acasă această băutură-minune din 50 de grame de iarbă de grâu pentru a obține 50 de mililitri de suc proaspăt și sănătos. Este recomandat ca un shot nu depășească această cantitate, iar doza zilnică de 3 shoturi se rezume la maxim 150 de mililitri. Pentru a extrage sucul, vei avea nevoie de un storcător manual sau electric și de iarbă de grâu proaspătă. Există și posibilitatea de a achiziționa praf de iarbă de grâu, care este obținut prin deshidratare și are același efect. Se pun 2 lingurițe de pudră într-ul pahar cu apă și se bea dimineața pe stomacul gol.

    Not Tags

Leave a Reply