Eliminarea pietrelor de la “Fiere”

Eliminarea Calculilor Biliari, (pietre la fiere) pe cale NATURALĂ

Am folosit rețeta asta pe sute de oameni, care la rândul lor au recomandat-o altor sute.  Așa cum bine știți, mai nimeni nu încearcă prevenirea, motiv pentru care, cei care mi-au călcat pragul, erau deja programați pentru operație. I-am rugat mereu să amâne operația cu o săptămână, dacă nu se simt ok după tratament, pot merge liniștiți să se opereze. Nici UNUL nu a ajuns la operație. Rețeta asta funcționează super bine iar eliminarea pietrelor se face NATURAL fără operație!

Toți avem calculi biliari. Este o chestiune legată de dimensiunea lor sau de cantitate.

Unul dintre simptomele că aveți calculi biliari este sentimentul de burdușeală după o masă grea. Simți că nu poți digera alimentele. În cazul în care devine mult mai grav, simți durere în zona ficatului. Deci, dacă crezi că ai calculi biliari, folosește următoarea metodă pentru a-i elimina natural.

Tratamentul este, de asemenea, bun pentru cei cu un ficat slab, deoarece ficatul și vezica biliară sunt strâns legate.

Ai nevoie de:

  • 1 litru de suc de mere proaspăt, făcut de tine în fiecare zi, timp de 5 zile.
  • O jumătate de cană de suc de lamai – în ziua a 6-a.
  • O jumătate de cană de ulei de măsline extra virgin – în ziua a 6-a.
  • 100 de gr. de Sare EPSOM (Sare amară).

Tratamentul:

1. Pentru primele cinci zile, se beau patru pahare de suc de mere în fiecare zi, de 4 ori pe zi. Se împarte ziua la 4 (1 pahar = 250 ml. de suc de mere) NATURAL nu din acela din sticlă de la magazin, îl faceți singuri acasă cu storcătorul de fructe. Sucul de mere înmoaie calculii biliari. Pe parcursul celor cinci zile, se mănâncă în mod normal.

2. În ziua a șasea, nu se mănâncă după ora 16:00.

3. La orele 18:00, se ia o lingură de sare Epsom (sulfat de magneziu), și se amestecă cu un pahar de apă caldă și se bea pe nerăsuflate.

4. La orele 20:00, se ia din nou o lingură de sare Epsom (sulfat de magneziu), și se amestecă cu un pahar de apă caldă și se bea pe nerăsuflate.

Sulfatul de magneziu deschide canalele vezicii biliare.

5. La orele 22:00, se ia o jumătate de ceașcă de ulei de măsline (sau ulei de susan), cu o jumătate de ceașcă de suc de lămâie proaspăt. Se amestecă bine și se bea. Uleiul lubrifiază pietrele pentru a ușura trecerea lor.

PS. 1 cană = 250ml, o ceașcă de suc de lămâie = 3 lămâi (aprox.)

În dimineața următoare, veți găsi pietre verzi în scaun. De obicei, ele plutesc. Oricum, după ce ați băut ultima cană la orele 22:00, este posibil să trebuiască să mergeți la baie mai devreme decât de dimineață.

Dacă vreți să le numărați, puteți sacrifica o sită și să faceți direct in ea, apoi spălați cu dușul ca să se ducă resturile și să rămână pietrele în sită. Am avut oameni care treceau de 40, 50 sau până la 100 de pietre. Foarte mulți.

Acum știi!!

    Not Tags

Leave a Reply