Eliminarea pietrelor de la rinichi

Rețeta asta am găsit-o acum vreo 20 de ani într-o carte veche, data undeva pe la 1800, de atunci mii de oameni, cărora le-am dat-o, au scăpat de pietre la rinichi fără operație. O fac și niște completări la această rețetă, completări pe care le-am făcut pe pielea mea, ținând cont eu fac pietre la rinichi o dată pe an și nu am avut niciodată nevoie de medicina alopată, cred că, contează destul de mult. Rețeta e simplă si relativ ieftină, funcționează perfect iar eliminarea va fi fără durere, calculii fiind sparți până la eliminare, eliminându-se astfel doar nisip și posibil mici pietricele.

Eliminarea unei pietre mari este foarte dureroasă, de aceea este foarte util ținem rețeta cu sfințenie și nu ne abatem de la regulile ei.

În primul rând o ecografie abdominală vezi câte pietre ai și ce dimensiune au. Este foarte important pentru după terminarea rețetei mai faci o ecografie ca vezi dacă a mai rămas ceva acolo. Dacă a mai rămas, continui rețeta până elimini și ce a mai rămas.

începem….

Ai nevoie de:

  • 1 kg. de lămâi,
  • 1 litru de ulei de măsline extra virgin și de…
  • 1 borcan de miere cam 600 ml.

Cum se face:

1. Iți iei drept măsură o sticlă de 1 litru. Storci lămâile și strecori de sâmburi și pulpa ce rămâne. Pui sucul de la lămâi în sticla de 1 litru. Pui peste suc, 5-600 ml. de ulei de măsline, apoi completezi cu miere până ai făcut 1 litru. Amesteci bine și bei în fiecare zi câte o ceșcuță mică de cafea de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara. După ce termini sticla, mai faci una și o bei până o termini. Practic, trebuie ții cura 2 săptămâni.

2. În paralel, în fiecare zi, iți faci 1 litru de ceai de pătrunjel.

Pui 1 litru de apă la fiert. Iei o legătură mare de pătrunjel și o tai la ochi sau cum iți vine la mână, adică nu foarte mărunt. Când apaîn clocot, stingi focul și arunci pătrunjelul înăuntru, acoperi oala cu o farfurioară și lași până se răcește, se ține în sticlă închisă la culoare, la rece. Bei în fiecare zi câte 1 litru de ceai de pătrunjel.

3. Dacă ești în criză, cea mai bună variantănaturistă” din farmacie, este Rovatinexul, se eliberează fără rețetă. Se iau câte 20 de picături în criză de 2-3 ori pe zi.

4. Mai poți lua în paralel Chanca Piedra

Acuma știți…   fie de folos! Sănătate Maximă!

    Not Tags

Leave a Reply