ACD fracția 2 – Utilizări diverse

ASD fracție 2  – Efecte terapeutice.

Preparatul ASD Fracție 2 de obicei se administrează pe cale orală, astfel se activează eficient sistemul nervos central și periferic, stimulează secreția glandelor digestive, activitatea motorie a tractului digestiv, crește activitatea enzimelor tisulare și digestive, normalizează procesul de digestie, crește rezistența organismului, normalizează schimbul ionic intracelular. Utilizarea externă a ASD-2 se prescrie, dacă este necesar pentru a stimula sistemul reticuloendotelial, de a normaliza trofic și să accelereze regenerarea pielii deteriorate și a țesuturilor moi, de a prelucra cu antiseptic țesuturile afectate și pentru o terapie antiinflamatoare.

Preparatul ASD-3, în conformitate cu GOST 12.1.007-76 se referă la clasa 3 de substanțe periculoase (substanțelor moderat periculoase), și este utilizat numai în exterior. În dozele recomandate nu irită, este antiseptic, promovează regenerarea țesuturilor deteriorate, stimulează sistemul reticuloendotelial.

Regimul de dozare ASD fracțiunea 3 la boli specifice:

1. Infecții fungice ale pielii. 2-3 ori pe zi, se spală zona afectată cu apă și săpun, lubrifiați nediluat set-p ASD-3;

• Bolile de piele (neuro-dermatita, psoriazis, răni, eczeme, etc.). Compresele ASD-3, diluat în ulei vegetal într-un raport de 1:20, intern se utilizează ASD-2, 1-2 ml per ½ cană de apă pe stomacul gol, timp de 5 zile, cu o pauza de 2-3 zile. În boala recurentă se reia tratamentul.

Metoda de tratament cu ASD fracție 2 dezvoltată de AV Dorogov.

Dozare Standard : 15 – 30 de picături de ASD-2 la 50 – 100 ml de apă fiartă și răcită sau ceai, se ia pe stomacul gol de 2 ori pe zi, cu 20-40 de minute înainte de a manca.

Regimul: un curs de administrare a medicamentului – 5 zile, apoi 3 zile pauză. Ciclul se repetă până la recuperarea completă. Regimul de dozare ASD fracția 2 pentru boli specifice:

1. Hipertensiune arterială. Regimul de dozare este standard, dar ar trebui să înceapă cu 5 picături de 2 ori pe zi, în fiecare zi prin adăugare a încă unei picături până se ajunge la 20. Se întrebuințează până la normalizarea presiunii;

2. Infecții ale ochilor: 3-5 picături 1/2 cană apă clocotită, administrat pe cale orală, timp de 5 zile peste 3;

3. Pentru a stimula creșterea parului. Soluție 5 ml. la 100 ml. de apă fiartă și răcită, frecat pe scalp;

4. Boli ale ficatului, inimii, sistemului nervos. ASD-2 oral după schemă: timp de 5 zile 10 pic. la ½ ceașcă de apă fiartă și răcită, întrerupere 3 zile; pe urmă: 5 zile a câte 15 pic, 3 zile pauză.; 5 zile a câte 20 pic, pauză de 3 zile.; 5 zile 25 pic.,pauză 3 zile. Cursul se prelungește până la obținerea rezultatelor pozitive;

5. Boli de rinichi, tractului biliar. Regimul și dozajul este standard;

6. Durere de dinți. Tampon de vată înmuiat în ASD fracțiune 2 diluată cu apă fiartă și răcită, 1 ml. de soluție la 20 de ml. de apă fiartă și răcită, atașați pe locul inflamat;

7. Impotența. Oral cu 30-40 de minute înainte de masă, 3-5 pic. ½ ceașcă de apă fiartă și răcită, cursul de 5 zile cu 3 pauză;

8. Tuse, răceală. De 2 ori pe zi a câte 1 ml. de ASD-2 la ½ cană cu apă fiartă și răcită;

9. Colită, gastrită. Regimul de dozare este standard, însă preparatul se întrebuințează o dată pe zi;

10. Incontinență urinară. 5 pic, la 150 ml de apă fiartă și răcită, 5 zile cu 3 zile pauză;

11. Gută, umflarea ganglionilor limfatici, reumatism. Oral 5 zile a câte 3-5 pic la. ½ ceașcă de apă fiartă și răcită, comprese de ASD-2 pe zona afectată;

12. Răceală: inhalație – o lingură mică de ASD la un litru de apă fiartă și răcită;

13. Prevenirea răcelilor – 1 ml. de ASD-2 la 100 ml. apă fiartă și răcită 5 zile cu 2 pauză timp de 1 lună;

14. Radiculită – la 1 cană de apă 1 linguriță de ASD-2, se ia de 2 ori pe zi, până la vindecare;

15. Tuberculoza plămânilor și a altor organe – dimineața pe stomacul gol o dată pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mâncare;

Începeți cu 5 pic. la ½ cană de apă fiartă și răcită timp de 5 zile după terminarea celor 5 zile, faceți 3 zile pauză. Următoarele 5 zile câte 10 pic, întrerupere 3 zile apoi 5 zile câte 15 pic, pauză de 3 zile apoi 5 zile 20 pic cu 3 zile pauză. Cursul durează până la 3 luni;

16. Ulcer gastric, ulcer duodenal 12. Regim standard.

Ghid pentru utilizarea medicamentului fracție ASD 2 din sticlă:

 1. Nu scoateți capacul de cauciuc din sticlă. Este suficient să eliminați partea centrală din aluminiu;
 2. În centrul capacului de cauciuc se introduce acul unei seringi de unică folosință;
 3. În ac se introduce seringa;
 4. Este foarte important să scuturați sticla de câteva ori, cu mișcări energice;
 5. Răsturnăm flaconul cu capul în jos;
 6. Luăm cu seringa cantitatea necesară de ASD 2;
 7. Scoatem seringa, păstrând acul în capacul flaconului;
 8. Fixați vârful seringii într-un pahar cu apă fiartă și răcită;
 9. Injectați încet medicamentul în apă, având grijă să nu facă spuma;
 10. Amestecăm compoziția și o administrăm pe cale orală.

Este foarte important de evitat contactul ASD-2 cu aerul, deoarece medicamentul se oxidează rapid și își pierde proprietățile. Odată ce s-a urmat procedura exactă, și s-a amestecat medicamentul cu apă, fără a forma spumă, este necesar ca, conținutul să se bea imediat. Medicamentul are un miros foarte țipător și neplăcut, de aceea este recomandat sa îl întrebuințați în afara locuinței sau într-un loc bine aerisit.

Este de dorit ca omul să se pregătească moral înainte de a-l lua. Pentru asta este nevoie să inspirați adânc, îl beți și apoi brusc expirați. Puteți să vă țineți de nas dacă vă este mai ușor.

Este important ca medicamentul să fie luat cu 30-40 min. înainte de mâncare. Cursul se începe cu o dozare mică, treptat mărind-o. După un tratament de 5 zile, se face pauză de 2 zile. Este recomandat, cursul să se reînceapă cu ziua de Luni. În funcție de starea de sănătate, pauzele dintre cursuri se poate face până la o lună sau mai mult.

Nota:

 1. Pentru uz intern se folosește doar ASD – Fracție 2.
 2. Pentru a dizolva preparatul, se folosește doar apă fiartă și răcită.
 3. Dacă nu există posibilitatea de a întrebuința ASD cu apă (în cazul copiilor) pentru diluarea medicamentului se poate folosi lapte sau ceai.
 4. ASD Fracția 2 se recomanda de a fi băut pe nemâncate, cu 30-40 min. înainte de mâncare sau la 2 ore peste.
 5. 1 ml conține 30-40 de picături de preparat ASD.
 6. Preparatul este disponibil într-o sticlă închisă cu dop de cauciuc. Dopul este acoperit de un capac de aluminiu. Flacoanele au capacitatea de 50, 100 și 200 ml.
 7. Flaconul cu preparat trebuie păstrat într-un loc întunecos și uscat. Termenul de valabilitate este de 4 ani, temperatura de păstrare: de la +4 până la + 30 C.
 8. Dacă medicamentul este folosit conform instrucțiunilor, nu s-au depistat complicații sau efecte adverse. Contraindicațiile lipsesc.
 9. În pofida faptului că efectele secundare lipsesc, totuși unele persoane pot prezenta intoleranță la medicament. Din acest motiv, este recomandabil să se monitorizeze îndeaproape starea sănătății în timpul tratamentului. Dacă nu vă simțiți bine, trebuie să încetați cursul pentru a identifica cauzele.
 10. Pe toată perioada tratamentului este foarte important a nu consuma alcool! În caz contrar, tratamentul nu-și va face efectul!
 11. Până în prezent, ASD nu a primit înregistrarea oficială în lista de medicamente ale medicinei tradiționale. Unii medici reacționează foarte sceptic cu privire la calitățile și proprietățile ASD-ului. Există doctori care habar n-au de existența unui asemenea preparat.
 12. Printre entuziaștii care folosesc ASD – fracție 2, pe parcursul mai multor ani, există păreri bazate pe propriile observații, că acest preparat duce la creșterea densității sângelui. Pentru a preveni acest efect este necesar să se consume regulat lămâie, afine și/sau sucuri acre. Dacă nu există contraindicații, se permite folosirea a ¼ dintr-o pastilă de aspirină.
 13. În perioada utilizării preparatului, se recomandă mărirea volumul lichidului consumat până la 2-3 litri/ pe zi. Aceasta abordare ajuta la curățarea rapidă a organismului de toxine.
 14. În ultimii ani, s-au înregistrat tot mai des cazuri de falsificare a preparatului. De aceea nu se recomanda obținerea preparatul de la oameni, doar din farmaciile veterinare și doar cel prezentat în pozele de pe site.
  Not Tags

3 Comments

23/01/2024
Cosmina
Reply

Buna dimineața.
Unde găsim acest produs în România?

23/01/2024
admin
Reply

Buna ziua,
Doar in Republica Moldova sau in Rusia.

10/05/2024
Ionel
Reply

Vi-l recomand… cunosc 100 de persoane care s-au făcut bine și jumătate din ei erau în ultima faza de cancer… 2 cunosc de leucemie. Toți sunt bine. Un mililitru pe zi dimineața pe stomacul gol … asa am primit sfat de la un preot bătrân.

Leave a Reply