admin-14/04/2023
0 Comments

După o suferință de jumătate de an în care am fost la clinici de renume care au vizat doar ameliorarea durerilor de spate, dar nu am reușit să îmi ating nici măcar acest obiectiv, în sfârșit am găsit locul ideal de unde pot găsi vindecare pe mai multe planuri. Am rămas uimită de grija cu […]

admin-14/04/2023
0 Comments

Recomand cu încredere! Dacă vrei să te ‘îndrepți’ sau să nu mai ‘deții controlul’, încordat fiind, poți veni aici să iți dai greutățile jos.????⚡⚡⚡

admin-14/04/2023
0 Comments

Mulțumesc frumos pentru promptitudine, dovadă de profesionalism și servicii de calitate. M-au ajutat să eliberez o durere de coloană foarte veche și de șold, de la prima ședință. Din prima sesiune am simțit o îmbunătățire și o ameliorare a durerilor articulare.

admin-14/04/2023
0 Comments

Recomand …???Cel mai bun masaj care l-am avut până acuma, super mulțumită !! După o ședință la Laurențiu nu mai ai nici o durere…!!!!

admin-14/04/2023
0 Comments

Cel mai bun specialist în acest domeniu pe care l-am întâlnit vreodată, de încredere și lucru de bună calitate, după terapia acordată m’am simțiți mult mai bine, durerile au dispărut !!!